EXIT: Novčane nagrade i ulaznice najkreativnijim studentima

EXIT: Novčane nagrade i ulaznice najkreativnijim studentima

Na EXIT-ovom konkursu za inovativno rešenje promocije Novog Sada nagrađeni su kreativni i talentovani studenti. 

Prvu nagradu, od pet dodeljenih, dobili su studenti master studija Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo (DGTH) sa PMF-a, Nevena Brajović, Miloš Živković i Jelena Jakovljević su svojim radom "Mi smo Novi Sad“ osvojili prvu nagradu u iznosu od 60 hiljada dinara. Studentkinja master studija istog departmana Jelica Kurćanski osvojila je drugu nagradu u iznosu od 40 hiljada dinara za inovativno rešenje promocije grada ,,Avantura u Novom Sadu“. Treću nagradu u iznosu od 30 hiljada dinara za rad ,,Novi Sad – ako si mlad oseti grad “ dobila je studentkinja treće godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo u Novom Sadu Anica Žurkić.

Četvrtu nagradu (tri kompleta ulaznica za EXIT festival 2015) dobili su studenti master studija DGTH Adrijana Vuković i Igor Ponjiger i student osnovnih studija istog smera Arsenije Todorović. Četiri jednodnevne ulaznice kao petu nagradu za inovativno rešenje promocije grada Novog Sada dobili su studenti Marta Đorđević, Danka Jović, Selena Vujatov, Tamara Divjak i Milena Stanić.

Radove dospele na Konkurs, ocenjivala je stručna komisija sastavljena od nezavisnih eksperata koji se bave ovim oblastima. Konkurs je trajao od 22. aprila do 5. juna 2015. godine i bio je otvoren za studente osnovnih i master studija turizma i hotelijerstva državnih i privatnih fakulteta u Srbiji.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

gradonačelnik Miloš Vučević horoskopski znaci EPS RHMZ sahrane raspored sahrana i ispraćaja novorođenčad bez struje gradsko groblje Miloš Vučević servisne informacije dunav jkp novosadska toplana radosne vesti Novosadska toplana novosadsko porodilište bez vode bebe havarija na vodovodu horoskop elektrovojvodina isključenja struje servisne informacije novi sad porodilište almaško groblje betanija telep raspored sahrana novi sad jkp lisje matična knjiga rođenih