EXIT: Novčane nagrade i ulaznice najkreativnijim studentima

EXIT: Novčane nagrade i ulaznice najkreativnijim studentima

Na EXIT-ovom konkursu za inovativno rešenje promocije Novog Sada nagrađeni su kreativni i talentovani studenti. 

Prvu nagradu, od pet dodeljenih, dobili su studenti master studija Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo (DGTH) sa PMF-a, Nevena Brajović, Miloš Živković i Jelena Jakovljević su svojim radom "Mi smo Novi Sad“ osvojili prvu nagradu u iznosu od 60 hiljada dinara. Studentkinja master studija istog departmana Jelica Kurćanski osvojila je drugu nagradu u iznosu od 40 hiljada dinara za inovativno rešenje promocije grada ,,Avantura u Novom Sadu“. Treću nagradu u iznosu od 30 hiljada dinara za rad ,,Novi Sad – ako si mlad oseti grad “ dobila je studentkinja treće godine Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo u Novom Sadu Anica Žurkić.

Četvrtu nagradu (tri kompleta ulaznica za EXIT festival 2015) dobili su studenti master studija DGTH Adrijana Vuković i Igor Ponjiger i student osnovnih studija istog smera Arsenije Todorović. Četiri jednodnevne ulaznice kao petu nagradu za inovativno rešenje promocije grada Novog Sada dobili su studenti Marta Đorđević, Danka Jović, Selena Vujatov, Tamara Divjak i Milena Stanić.

Radove dospele na Konkurs, ocenjivala je stručna komisija sastavljena od nezavisnih eksperata koji se bave ovim oblastima. Konkurs je trajao od 22. aprila do 5. juna 2015. godine i bio je otvoren za studente osnovnih i master studija turizma i hotelijerstva državnih i privatnih fakulteta u Srbiji.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novorođenčad OK Vojvodina hrana groblje havarija na vodovodu bebe jkp lisje bez vode sahrane novi sad Spens JKP Vodovod i kanalizacija radosne vesti isključenja struje opens 2019 betanija almaško groblje Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije epk 2021 elektrovojvodina bez struje sahrane Fruška gora novosadsko porodilište Daško i Mlađa lisje gradsko groblje servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad Isključenje struje