"Fanatic Bike" donirao bicikle i pakete za urgentno hraniteljstvo

"Fanatic Bike" donirao bicikle i pakete za urgentno hraniteljstvo

"Fanatic Bike" kompanija iz Novog Sada donirala je danas šest bicikala i tri paketa za urgentno hraniteljstvo Centru za porodični smeštaj i usvojenje Novi Sad kako bi obradovala decu smeštenu u hraniteljske porodice.

Vrednost donacije iznosi 119.839,00 dinara. Prisutnim mališanima uzrasta od 5 do 15 godina bicikle je u ime donatora predala Ivana Simić, a paketi za urgentno hraniteljstvo za tri bebe starosti od 1 do 6 meseci uručeni su direktorici ovog Centra Ivani Koprivici.


– Želja i ideja naše kompanije jeste da obradujemo mališane i olakšamo im odrastanje. Bicikl će ovoj deci omogućiti da budu napolju, da se bave fizičkom aktivnošću, biće im prevozno sredstvo do škole ili na trening, a sigurno će lakše moći da istražuju i upoznaju nove drugare u sredinama u kojima žive. Leto je počelo i školski raspust, te je sada pravi trenutak da se deca i njihovi hranitelji obraduju. Kompanija "Fanatic Bike" je društveno odgovorna, pokazujemo to na ovakav način, poklanjamo pažnju onima kojima je potrebna. Ovo je početak saradnje sa Centrom za porodični smeštaj i usvojenje. Danas smo poklonili 6 bicikala mališanima i 3 paketa bebama. Pomagaćemo i ubuduće. Naš cilj je da pošaljemo poruku ljudima dobre volje da slede naš primer. –  rekla je Ivana Simić


Direktorica Centra za porodični smeštaj i hraniteljstvo, Ivana Koprivica istakla je: 
– Zahvaljujemo se "Fanatic Bike" na donaciji. Mi u Centaru za porodični smeštaj i usvojenje imamo dosta dece i hranitelja, treba im pomoći, te je ovakav nači saradnje i podrška za našu ustanovu veoma važan.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan