Festival dečjeg filma u bioskopu "Cineplexx Promenada"

Festival dečjeg filma u bioskopu "Cineplexx Promenada"

"Cineplexx porodični dani" traju od 28. januara do 6. februara, i tada je na repertoaru više od 30 filmova i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte.

U bioskopu "Cineplexx Promenada", mališani će imati priliku da reprizno pogledaju "Grinča" ili da se podsete avantura "Drakuline porodice" u nastavku animacije "Hotel Transilvanija" i to po ceni karte od 180 din za sve 2D projekcije i 280 din za 3D filmove.

Potrebno je samo da budu član "Cineplexx Porodičnog film kluba", lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine, koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu je "Cineplexx bonus klub", čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečjeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.

U subotu i nedelju, 2. i 3. februara, pored odličnog filmskog programa, najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih.

- Tokom trajanja manifestacije ne propustite slatko "Podravkino" iznenađenje u obliku "Lino lade", a možda iz bioskopa odete sa Dexy Co ili McDonalds poklonima iznenađenja. Ukoliko ste propustili da pogledate sjajne filmove kao što su "Koko", "Pčelica Maja", "Neviđeni 2", "Zec Petar", "Ferdinand", "Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje", "Tajne avanture mačaka", "Brzi brzić", "Grinč" ... ili želite da pogledate neki od njih ponovo, vidimo se na pravom dečijem prazniku u bioskopu "Cineplexx Promenada" – poručuju organizatori. 

Za više informacija o festivalu i registraciju u "Cineplexx Porodični film i bonus klub", posetite www.cineplexx.rs.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan