Festival lampiona u subotu u Novom Sadu

Festival lampiona u subotu u Novom Sadu

Prva studentska humanitarna fondacija "Osmeh na dar" u saradnji sa gradom Novim Sadom i OPENS-om u subotu, 18. novembra organizuje drugi "Osmehov festival lampiona", kao uvod u predstojeću dvanaestu novogodišnju akciju fondacije.

Cilj ovogodišnjeg festivala lampiona je prikupljanje pomoći odeljenju prevremeno rođenih beba u Novom Sadu za kupovinu pulsnog oksimetra i prikupljanje sredstava za novogodišnje paketiće za ugrožene mališane širom Srbije.

Lampione je moguće preuzeti na licu mesta uz minimalnu donaciju od 300 dinara, a za dobru atmosferu pobirnuće se DJ Rasha i NS Dj'z Crew.

Fondacija "Osmeh na dar" do sada je organizovala 11 novogodišnjih akcija s ciljem da pomogne socijalno ugroženu i bolesnu decu. Svoju misiju širenja osmeha započeli su studenti Pravnog fakulteta Univerziteta u Beogradu još 2006. godine, kako bi pomogli deci na Kosovu i Metohiji ali ubrzo akcije su se proširile na celu teritoriju Srbije, čime se osmehova porodica značajno proširila. Do sada su pomogli velikom broju mališana u Beogradu, Nišu, Kragujevcu, Obrenovcu, Kuršumliji, Čačku, Jagodini, Vojvodini i Kosovu i Metohiji, a ove godine Fondacija nastavlja svoju nasmejanu misiju iz Novog Sada kako bi obezbedili još više osmeha.

Svi su pozvani da dođu na Kej žrtava racije u subotu u 16 sati da zamisle želje, puste lampione i pomogu mališanima širom Srbije.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Isključenje struje elektrovojvodina novi sad novosadsko porodilište Elektrodistribucija Novi Sad isključenje vode betanija vremenska prognoza novi sad novosađani horoskopski znaci JKP Vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu bez struje tajne horoskopa vojvodina ns seme bebe Srbija horoskop RHMZ OK Vojvodina novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Republički hidrometeorološki zavod zdravlje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenja struje servisne informacije novi sad odbojkaši vojvodine bez vode istraživanje