"Festival ljubavi": Braća Krstić i DJ duo Vantiz večeras na programu

"Festival ljubavi": Braća Krstić i DJ duo Vantiz večeras na programu

"Festival ljubavi" na Trgu slobode okuplja sve generacije, one koji su zaljubljeni, ali i one koji tek treba da se zaljube.

Sinoć su svi prisutni imali priliku da igraju salsu, zahvaljujući školi "Ritmos Del Mundo". Latino ritmovi, vesela atmosfera i toplo vreme koje smo svi jedva čekali, napravili su odličnu atmosferu na trgu.

Čast da nastave u dobrom ritmu, uz domaće i strane hitove, imali su članovi "WakeUp" benda, a za kraj večeri bio je tu DJ Sesha.

Večeras od 19 časova slušamo nastup Braće Krstić, a od 20 časova DJ duo Vantiz sa Delta radija.

Narednih mesec dana na Trgu slobode slaviće se ljubav, a za sve koji su zaljubljeni, pripremljena je jedinstvena konstrukcija "Flower Wall" na kojoj će moći da se okači katanac ljubavi, koji se kupuje u suvenirnici. Takođe, tu je i veliko srce, takozvani "Love Gate" u kojem će parovi moći da se slikaju, a za sve koji vole konje i vožnju fijakerima, ponovo će svakodnevno imati priliku da se voze od 17-21 sat.

"Festival ljubavi" ima i humanitarni karakter, jer su studenti vajarstva Akademije Umetnosti u Novom Sadu i drugi novosadski vajari izložili svoje skuplture na temu "Ljubav" koje će kasnije biti prodate na aukciji, a čiji će prihod otići u prihvatilište za beskućnike u Futogu.

U toku trajanja festivala Novosađani će imati priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen-zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, kao i radove novosadskih fotografa na temu "Ljubav".

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan