Festival novih energija do 15. septembra na Novom naselju (FOTO)

Festival novih energija do 15. septembra na Novom naselju (FOTO)

''Festival novih energija'' namenjen je najmlađima, a održavaće se na tri destinacije u okviru MZ ''Gavrilo Princip'' na Novom naselju, u periodu od 02. juna do 15. septembra.

Član Gradskog veća za kulturu Dalibor Rožić prisustvovao je otvaranju "Festivala novih energija'" koji organizuje Klub manekena ''Novi Sad'' u saradnji sa Mesnom zajednicom ''Gavrilo Princip''. 

- Jako je važno da se posvetimo mladim generacijama i da im na vreme ukažemo na važne i pozitivne društvene vrednosti. Klub manekena ''Novi Sad'' i MZ ''Gavrilo Princip'' su upravo rukovodeći se tom idejom organizovali ovaj festival koji će trajati celog leta. Deci Novog Sada biće ponuđene raznovrsne aktivnosti usmerene na to da kod njih podstaknu stvaralaštvo, da im omoguće prostor da se iskažu i da nauče poželjne i pozitivne obrasce ponašanja. Veoma nam je drago što već vidimo pozitivan uticaj osvojenih titula Evropske prestonice kulture i Omladinske prestonice Evrope na udruženja i organizacije. Sasvim je izvesno da će leto u Novom Sadu biti veoma bogato kada je reč o kulturno-umetničkim, zabavnim, edukativnim i turističkim manifestacijama koje su usmerene na raznovrsne ciljne grupe – istakao je Dalibor Rožić.

 

Raspored programa Festivala biće najavljen početkom svakog meseca, a na dnevnom nivou sve aktivnosti i informacije mogu se dobiti na fejsbuk stranici FestivalnovihenergijaNoviSad i instagram profilu, festivalnovihenergijans.

Programi Festivala usmereni su na razvoj stvaralaštva i kreativnosti dece i mladih, kroz različite radionice u svim oblastima koje su bitne za njihov razvoj, a biće obuhvaćene različite teme, od kreiranja slobodnog vremena, bontona, razvijanja humanosti i slično.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad betanija JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje sahrane novi sad vremenska prognoza novi sad dnevni horoskop bez vode Elektrodistribucija Novi Sad jkp lisje isključenje vode Bukovac elektrovojvodina bebe novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja štrajk u pošti isključenja struje horoskop novosadsko porodilište servisne informacije novi sad bez struje pošte srbije astrologija klinika za ginekologiju i akušerstvo gradonačelnik Miloš Vučević Spens obustava rada štrajk poštara zodijak