Filmovi se vraćaju svojoj kući: Arena Cineplex ponovo otvara svoja vrata 1. septembra

Filmovi se vraćaju svojoj kući: Arena Cineplex ponovo otvara svoja vrata 1. septembra

Nakon nešto više od pet meseci, bioskop Arena Cineplex ponovo otvara svoja vrata publici 1. septembra. Filmovi se vraćaju svojoj kući, a publika će ponovo moći da uživa u najboljim svetskim i domaćim ostvarenjima na velikom platnu.

Publika će 1. septembra moći da pogleda neke od najgledanijih filmova iz prethodnog perioda po specijalnoj ceni od 100 dinara, a za sve ljubitelje bioskopa, pripremili smo i Welcome back meni koji podrazumeva velike kokice i točeni sok od 0,5 l po specijalnoj ceni od 250 dinara – navode iz Arene.

Prvog dana ponovnog otvaranja, 1. septembra, na repertoaru će se naći filmovi "Ajvar", "Spajdermen: Daleko od kuće", "Džumandži: Sledeći nivo", "Bilo jednom... u Holivudu", "Džoker", "Gospoda", "Paklene ulice: Hobs i Šo", "Patrolne šape 2", "Led 2", "Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera", "Kralj lavova", "Kapetan Marvel", "Aladin", "Grdana – Gospodarica zla", "Zaleđeno kraljevstvo 2", "Boemska rapsodija", "Le man ’66: Slavna 24 sata".


Novi filmovi stižu na repertoar bioskopa Arena Cineplex 2. septembra
.

Već od 2. septembra, publika će moći premijerno da pogleda dugoočekivani film režisera Kristofera Nolana "Tenet" sa Dejvidom Vošingtonom i Robertom Patinsonom u ulogama tajnih agenata u misiji sprečavanja Trećeg svetskog rata. Nolan je za ovaj špijunski triler izjavio da je najambiciozniji film koji je ikada snimio.
 


Od 2. septembra na repertoaru će se naći i film "Novi mutanti", originalni horor triler smešten u izolovanu bolnicu, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijatljestvo će biti na testu dok se budu borili za život.


Bioskop Arena Cineplex poštovaće sve epidemiološke mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa donete od strane Kriznog štaba. Primeniće se razmak između dve pojedinačne kupovine karata. Prilikom kupovine bioskopskih karata, fizički će se razdvojiti porodice, odnosno grupe do 6 osoba, parovi i pojedinci. Posetioce ćemo podsećati da je nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru obavezno, a pre ponovnog otvaranja, izvršiće se detaljno čišćenje i dezinfekcija sala i drugih prostorija u bioskopu – saopštavaju iz ovog bioskopa i pozivaju sve ljubitelje filmova da poštuju donete epidemiološke mere kako bi na bezbedan način ponovo uživali u najboljim kinematografskim ostvarenjima na velikom platnu.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan