FILOZOFSKI FAKULTET: Kako do prijemnog na Žurnalistici

FILOZOFSKI FAKULTET: Kako do prijemnog na Žurnalistici

Konsultacije za upis na osnovne i master studije na Odseku za medijske studije Filozofskog fakulteta u Novom Sadu biće održane 29. aprila i 6. maja, od 11 sati, u zgradi Fakulteta.

Poslednja dva termina ovogodišnjeg ciklusa "Otvorenih vrata" na novosadskom Filozofskom fakultetu zainteresovanima za upis na Žurnalistiku i master studije Komunikologije nude mogućnost savetovanja o svim detaljima vezanim za pripremanje i polaganje prijemnog ispita, koji će ove godine, uobičajeno, biti održan početkom jula.

Osim osnovnih informacija o neophodnoj literaturi, broju predviđenih mesta za upis i načinu studiranja, na konsultacijama će biti promovisan i nov studijski program koji priprema novinare za digitalnu budućnost ove profesije.

Od naredne školske godine na Odseku za medijske studije će biti uvedeni novi predmeti, koji će se više fokusirati na multimedijalno novinarstvo, osnove audio-vizuelnog izražavnja, konvergenciju medija i društvene mreže.

Detalji o prijemnom ispitu mogu da se pogledaju i na sajtovima www.ff.uns.ac.rs i www.medijskestudije.org.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

servisne informacije novi sad KCV jkp novosadska toplana bez vode jkp lisje javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i akušerstvo betanija servisne informacije novosadska policija isključenja struje isključenje vode 27. novosadski maraton novosađani bez struje Isključenje struje bebe novosadsko porodilište novorođenčad elektrovojvodina Aleksandar Vučić raspored sahrana novi sad RHMZ izmena režima saobraćaja Elektrodistribucija Novi Sad vremenska prognoza novi sad sahrane novi sad raspored sahrana i ispraćaja matičar novi sad JKP Vodovod i kanalizacija