FINALNO SNIŽENJE: Evo u kojim novosadskim radnjama su akcije i do 70 odsto

FINALNO SNIŽENJE: Evo u kojim novosadskim radnjama su akcije i do 70 odsto

U februaru se u prodavnicama najčešće završava finalna rasprodaja zimske garderobe. Prema rečima trgovaca, ostalo je svega nedelju do dve dana da se zimske stvari zamene novim, prolećnim kolekcijama, koje su u pojedine radnje već počele da stižu pa imate šansu da ugrabite nešto od onoga što je ostalo na policama po izuzetno povoljnoj ceni. 

U nekim slučajevima je čak bolje reći po realnoj ceni.

Većina radnji trenutno ima popuste u rasponu od 50 do 70 odsto, a mnoge će obradovati to što ove sezone prodavnice nisu toliko opustošene kao prethodnih godina. Na to je verovatno uticao pad kupovne moći žitelja Novog Sada. 

Ovo su samo neke od prodavnica koje smo obišli i u kojima se mogu naći krpice po povoljnim denama. 

"Terranova" trenutno nudi međusezonski popust do 60 odsto, te se kod njih mogu pronaći razne stvarčice po povoljnim cenama. Pojedini modeli perjanih jakni staju 3.300 dinara, džemperi mogu da se kupe po ceni od 900 dinara, dok karirana mini suknja staje svega 500 dinara


Za ljubiteljke donjeg rublja i "
Lisca" je napravila akciju od 40 odsto, a ona traje do 28. februara. Kod njih trenutno mogu da se kupe mnogo jeftinije modeli iz kolekcije jesen-zima 2021, a u ponudi su donji veš, pidžame i gornja odeća. 

U radnji "P.S. fashion" sniženje traje do 22. februara i to na pojedine komade garderobe. Na već postojeće sniženje ovde daju i dodatanih 20 odsto za kupovinu više od jednog artikla. Sada duksevi, ali i donji delovi trenerki staju 2.000 dinara, kardigani mogu da se nađu za 4.300, a tunike su 1.700 dinara. 

Tradicionalno, "Bershka", Pull&Bear" i "Stradivarius"  imaju popuste i do 70 odsto i to na  prošlogodišnje modele, a njima je već stigla i nova kolekcija. Čini se da će konačno ove godine ponovo zavladati veseli tonovi jer, kako primećujemo, braon i boja kafe polako izlaze iz mode. 


Ovde možete naći džempere za
499 dinara, majice i pojedini modeli košulja staju 500, duksevi su 900, a pantalone – 750 dinara.


Suknje i haljine su takođe
750, a pojedine jakne koštaju 1.500 dinara, koliko staju i blejzeri. Kaputi su 1.990 dinara, a obuća 1.300. Za šalove i torbe treba izdvojiti 740 dinara. 


U "
Springfield" radnji takođe mogu da se nađu pojedini artikli na akciji, a garderoba na sniženju je i u radanjama "Buzz", "Kigili" "Bata", gde je trenutno popust od 30 do 50 odsto


TC "BIG",
pored sezonskih sniženja, ima i dodatne akcije povodom Dana zaljubljenih, pa će popuste davati i "CCC" gde su torbe, rančeve i novčanici sniženi od 30 odsto.


I u prodavnici 
"C&A" je akcija u iznosu od 30 do 70 odsto, a "Sinsay" gde je roba i inače jeftina takođe ima akciju na sve prošlogodišnje modele i ona iznosi 50 odsto. 

U "New Yorkeru" je napokon počelo malo veće sniženje, kod njih zaista može da se nađe svašta, i za svaku ženu po nešto, osim ako vam sintetički materijali ne prave probleme. Tako jakne staju 2.300 dinara, duksevi su oko 1.500, a majičice su oko 700 dinara


I
"Zara" je snizila cene nekih artikala, ali se čini da je cena previsoka za taj kvalitet.

Kada je reč o patikama i cipelama u većini prodavnica za ovom vrstom robe takođe je akcija, a primera radi u "Extra sports" radnjama daju popust povodom dana zaljubljenih, te će se na akciji naći brendovi "Nike", "Adidas", "Reebok", "New Balance", "Skechers" i Lotto. Ovaj dodatni popust se odnosi na sve osim na akcijske artikle.

 

Zato je naš savet da se što pre uputite u najbliži tržni centar. Cene su povoljne, robe još ima puno, a gužve nisu ni približno onakve kakve su bile prethodnih godina. 

Obradujte sebe nekim lepim, a povoljnim komadom garderobe, sigurno ste to zaslužili.

Oceni vest:
4
7

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Računica

    pre 773 dana i 15 sati

    Kupim iz Turske nešto po 10 evra. Onda čitave godine, kao pravi halapljivi srpski trgovac držim cenu tog na 70 evra.
    Onda objavim neviđenu akciju i sniženje od 70%, tako da proizvod košta 21 evro.
    I dok pomahnitale ovčice hitaju da kupe neviđeno jeftini proizvod za srpske uslove, zarađujem 11 evra, više nego bilo koji trgovac u pravim zemljama. (110% marže, za razliku od pravih trgovaca koji prodaju sa 15% marže u proseku)

    Oceni komentar:
    3
    54
  • Tina

    pre 771 dan i 17 sati

    ''U "New Yorkeru" je napokon počelo malo veće sniženje, kod njih zaista može da se nađe svašta, i za svaku ženu po nešto, osim ako vam sintetički materijali ne prave probleme.''
    Ne znam zasto se samo NY izdvaja po sintetici, sve i jedan butik prodaje sintetiku. Naci kod nas pamucne stvari je kao potraga za svetim gralom.

    Oceni komentar:
    0
    18