FK Kabel dobija novi stadion

FK Kabel dobija novi stadion

U okviru projekta izgradnje i rekonstrukcije sportskih objekata u Srbiji, drugoligaš Kabel s Limana izradio je idejno rešenje novog stadiona.

Oni su objavili projekat rekonstrukcije sportskog kompleksa, među kojem je i novi moderan fudbalski stadion sa 2.500 mesta u skladu sa UEFA standardima. U planu su i novi pomoćni teren sa veštačkom travom, sportska hala za futsal, fudbalska akademija sa internatom i upravna zgrada.

Miloš Nikačev, predsednik Upravnog odbora FK Kabel je izjavio da im predstoji pre svega rešavanje imovinsko-pravnih odnosa na zemljištu kompleksa u saradnji sa Gradom Novi Sadom, zatim izmena regulacionog plana koji će omogućiti izgradnju predviđenih sadržaja, potom izrada projektne dokumentacije i na kraju sama obnova i rekonstrukcije sportskog kompleksa. On je poručio da očekuje da sve procedure oko izgradnje stadiona mogu da budu završene do starta sezone 2021/2022.

Klub planira da u zajedničkoj saradnji sa Gradom Novim Sadom, pokrajinskom administracijom, republičkim organima i Fudbalskim savezom Srbije, kroz UEFA program "Het-Trik" zatvori finansijsku konstrukciju za realizaciju ovog projekta.

Oceni vest:
4
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

zdravlje horoskop betanija matičar novi sad astrologija novorođenčad servisne informacije novi sad isključenje vode zagađenje bez vode raspored sahrana novi sad bebe novosadsko porodilište dnevni horoskop novosađani horoskopski znaci sremska kamenica elektrovojvodina sahrane novi sad isključenja isključenja struje zbor građana jkp lisje zodijak zagađenje vazduha klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana i ispraćaja magla saveti