FK VOJVODINA: Gajić predsednik, Bajatović direktor, Lazetić sportski direktor

FK VOJVODINA: Gajić predsednik, Bajatović direktor, Lazetić sportski direktor

Na sednici skupštine FK Vojvodina koja je posle nekoliko odlaganja održana u petak u prostorijama Fudbalskog centra "Vujadin Boškov" u Veterniku, odabrano je novo rukovodstvo novosadskog kluba.

U skladu sa ranijim najavama, novi predsednik Upravnog odbora postao je Vojislav Gajić, koji je već u dva navrata bio na toj funkciji. Nikola Lazetić, nekadašnji reprezentativac i prvotimac Voše, izabran je za sportskog direktora, dok je generalni direktor postao Dušan Bajatović.

- Lazetić je doneo najveće pare u klub u poslednjoj deceniji. Mene je već oduševio, kada ga čujete, bićete i vi. Bićete zadovoljni i trenerom, a njime vraćamo uticaj i poštovanje. Jasno je da moramo u Evropu, to je cilj i obaveza. Ako budemo peti, daću ostavku. Ili bar četvrto mesto ili Kup, a to ćemo pokušati već u prvoj godini. Mene ne zanima mandat od četiri godine, nego da napredujemo – izjavio je Gajić.

Sportski direktor je u petak najavio nova pravila i radikalne promene u klubu.

- Iako sam danas postao sportski direktor, poslednjih 15 dana sam intenzivno radio i već sam doneo dosta promena u klubu. Doveli smo dosta igrača, a neki će tek da potpišu u narednih nekoliko dana. Takođe, dosta igrača je raskinulo ugovore i to su uglavnom bili igrači na koje nisam hteo da računam. Znate sve, imate evidenciju koji su to igrači. Bilo je tu onih koji se prema mom mišljenju nisu dovoljno borili i dobro ponašali. Neki su i zaslužili da igraju u Vojvodini, ali nisu ostali zbog svog nedoličnog ponašanja na treninzima, utakmicama i zbog raznoraznog kršenja discipline – izjavio je Lazetić.

U novi Upravni odbor izabrani su Ljubomir Apro, Milan Đukić, mr Milan Đukić, Dragoljub Samardžić, Dušan Vasiljević i Milan Davidov, dok je osnovan i Odbor za hitna pitanja.

Trenutno je "stara dama" bez trenera ali se navodi  da bi to mogao biti Nenad Lalatović.

Oceni vest:
1
3

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Razočarani Novosađanin

  pre 24 dana i 18 sati

  Vojvodina može napred samo kad promeni višedecenijsku naviku da bude filijala i advokat Crvene zvezde. Ili, kako reče jedan bivši igrač, kad god je Zvezdi potrebno, tu je Voša da se naguzi. Kad bude igrala i vodila politiku samo za svoj soptsveni interes, ne bude se stavljala na tuđu stranu, zavrediće poštovanje svih, a onda će imati i veće šanse za najviše domete.

  Oceni komentar:
  0
  2
gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević Republički hidrometeorološki zavod isključenje vode gradsko groblje novosađani Elektrodistribucija Novi Sad betanija novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja bez vode klinika za ginekologiju i akušerstvo bez struje matičar novi sad sahrane Isključenje struje isključenja struje raspored sahrana novi sad bebe jkp lisje servisne informacije novi sad novosadsko porodilište horoskop servisne informacije elektrovojvodina vremenska prognoza sremski karlovci sahrana Vreme u Novom Sadu horoskopski znaci JKP Vodovod i kanalizacija