FK Vojvodina: Slobodan Milutinović Snajper nije više član Upravnog odbora "Stare dame"

FK Vojvodina: Slobodan Milutinović Snajper nije više član Upravnog odbora "Stare dame"

Na zvaničnom sajtu fudbalskog kluba "Vojvodina" preneto je saopštenje koje je napisao Slobodan Milutinović Snajper, a u kom on podnosi neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora novosadskog prvoligaša.

– Povodom višemesečnih negativnih spekulacija u medijima u vezi sa aktuelnom situacijom u FK Vojvodina, koje su potpuno iracionalno povezivane i sa mojim, odnosno članstvom Slobodana Milutinovića u Upravnom odboru kluba, ovim putem želim da obavestim sportsku, a pre svega vojvodinašku javnost da podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina – piše Milutinović.

On navodi da je osnovni motiv i jedini realan razlog za donošenje ove odluke "bezuslovna ljubav prema 'staroj dami' srpskog fudbala".

Uz našu Vošu, proveo sam detinjstvo na stadionu "Karađorđe", gde sam shvatio šta je to prva ljubav, stekao nerazdvojne prijatelje i naučio da je navijati za Vojvodinu stvar kućnog vaspitanja, odnosno stil i način života – izjavio je Milutinović i dodao:

Imajući u vidu gore navedeno, ne želim da na bilo koji način, makar i kroz neosnovane medijske spekulacije, doprinesem ciljanom urušavanju ugleda 'stare dame' srpskog fudbala. Smatram da je navijati za Vojvodinu privilegija ljudi sa dobrim kućnim vaspitanjem, te u tom maniru podnosim neopozivu ostavku na funkciju člana Upravnog odbora FK Vojvodina.

Podsećamo, Slobodan Milutinović Snajper uhapšen je na Jahorini pre nešto više od dve nedelje, a pušten dan kasnije.

Njegovo ime godinama unazad je poznatije sa stubaca crne hronike nego iz sportske rubrike.

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan