Fondacija "Tijana Jurić" baviće se i uklanjanjem štetnih sadržaja s interneta

Fondacija "Tijana Jurić" baviće se i uklanjanjem štetnih sadržaja s interneta

Prijave i uklanjanje štetnih sadržaja sa Interneta, pre svega onih koje ugrožavaju bezbednost dece, nova je aktivnost Fondacije "Tijana Jurić".

Punopravnim prijemom u fondaciju "INHOPE", deo međunarodne mreže hotlajn telefona "INHOPE", koja okuplja organizacije iz čitavog sveta i pruža podršku u razvoju hotlajn telefona svojim članovima, Fondacija "Tijana Jurić" preuzeće poslove nekadašnje "Netpatrole" koja je funkcionisala u okviru sistema B92.

To je odlučeno na Konferenciji “INHOPE” mreže koja je krajem januara održana u Berlinu, a na kojoj je učestvovala i Nina Miljuš, predstavnica Fondacija "Tijana Jurić". Denton Hauard, izvršni direktor “INHOPE”, pohvalno se izrazio o dosadašnjem radu Fondacije, čemu je doprineo i povoljan izveštaj Agnese Krike koja je nedavno posetila ovu organizaciju i upoznala se s njenim aktivnostima.

"Netpatrola" počela je s radom od utorka, 5. februara, te svaki građanin može da prijavi štetan sadržaj koji primeti na internetu.

Sadržaji će moći da se prijavljuju putem sajta www.netpatrola.rs.


Izvor: Fondacija "Tijana Jurić"

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

jkp novosadska toplana Isključenje struje vreme danas RHMZ Spens gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević novorođenčad horoskop bez vode plato spensa Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina bebe Vreme u Novom Sadu vremenska prognoza servisne informacije maturanti betanija vremenska prognoza novi sad sahrane isključenja struje novosadsko porodilište gradsko groblje servisne informacije novi sad isključenje vode novosađani raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo