FOTO: Egzitaši pristižu u kamp, primetno povećano prisustvo policije

FOTO: Egzitaši pristižu u kamp, primetno povećano prisustvo policije

Iako ima i onih posetilaca Exita koji su stigli u naš grad nekoliko dana ranije pre početka festivala, najveći broj onih koji su odseli u Exitovom kampu ipak pristiže danas.

Pre nego što se smeste u kamp dočekuje ih privatno obezbeđenje koje u prisustvu policije pregleda prtljag , kako se ne bi desilo da se u kamp unose nedozvoljene supstance ili predmeti, a ove godine je poseban akcenat dat na borbu protiv narkotika o čemu svedoči i kampanja na mnogobrojnim bilbordima u gradu.

 


Oni koji su se smestili i podigli šator  međusobno upoznaju i druže sa komšijama ali ima i onih koji se odmaraju pred večerašnji provod.  

 


Kej je ispunjen mladima koji nose Exitove narukvice i nose piće koje su kupili u obližnjim prodavnicama, a neki su iskoristili i klupe na šetalištu da bi prezalogajili.

Mnogi tek dolaze, pa su česte scene moderno obučenih mladih ljudi sa velikim rančevima i instrumentima kako idu ka kampu.Primetno je veće prisustvo uniformisanih policajaca oko kampa, kao i policijskih patrola u terenskim vozilima, a jedno vozilo marice je parkirano u blizini.

DNEVNE ULAZNICE NA PRODAJNIM MESTIMA, KAO I NA KAPIJAMA FESTIVALA: Za sve kupce četvorodnevnih ulaznica zamena vaučera za festivalske narukvice je u toku, i to na tri zamenska mesta, u centru Novog Sada, tj. ispred Srpskog narodnog pozorišta, na recepciji Exitkampa, kao i na centralnom mestu za zamenu preko puta glavne kapije festivala (kod Lovotursa). Svi kupci četvorodnevnih ulaznica ih prvo menjaju za narukvice, dok kupci jednodnevnih ulaznica idu pravo na kapije jer se one ne menjaju za narukvice. Dnevne ulaznice biće u prodaji danas u toku dana na prodajnim mestima festivala po ceni od 4.490 dinara za parter i 4.990 dinara za fan pit za četvrtak, 4. jul, 3.590 dinara za petak i subotu i 2.990 dinara za nedelju, 7. jul, dok će od 18 časova biti dostupne samo na kapijama festivala po višoj ceni.

Oceni vest:
11
4

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Liman

  pre 400 dana i 15 sati

  Ne volem..

  Oceni komentar:
  5
  6