FOTO: Gradonačelnik obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

FOTO: Gradonačelnik obišao dežurne službe u novogodišnjoj noći

Gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, posetio je dežurne službe JКP "Čistoća", Javnog gradskog saobraćajnog preduzeća "Novi Sad", kao i Vatrogasne brigade, Policijske uprave i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć koje se staraju o zaštiti zdravlja i bezbednosti građana i njihove imovine u novogodišnjoj noći.

Tokom obilaska dežurnih službi, gradonačelnik Vučević je informisan da noć protiče u najboljem redu i da su intervencije u očekivanim okvirima.


On je pohvalio spremnost službi i pozvao građane da u veselju  ne ugroze sebe ili druge.

Uz veselje, želimo i mir u ovoj noći kada dočekujemo 2020. godinu a i da tako ostane. Pozivamo sugrađane i goste Novog Sada da se vesele ali ne tako da ugroze sebe ili druge. Sve službe i preduzeća koje smo obišli rade redovno, a videli smo i da je angažovan dovoljan broj ljudi. Njihova posvećenost poslu je na visokom nivou i dugujemo im zahvalnost za sve ono što rade, ne samo u toku ove praznične noći, nego svakog dana tokom cele godine. Hvala i ljudima koji održavaju higijenu grada, koji čiste i odnose smeće, kao i vozačima i mehaničarima JGSP koji i večeras i sutra rade. Zadovoljstvo je videti i novih 40 vozila JКP "Čistoća", a stiže i 100 novih autobusa JGSP, koji će biti moderni, klimatizovani i po svim ekološkim standardima. Obišli smo i zaposlene u Policijskoj upravi, a tokom večerašnjeg obilaska smo se uverili i da Zavod za hitnu pomoć radi u izuzetno dobrim uslovima i da su im svi punktovi otvoreni, a ljudstvo pripravno. Raduje nas što čujemo od dežurnih ekipa da noć protiče mirno, a isti izveštaj smo dobili i od naših hrabrih vatrogasaca koji i večeras dežuraju i čuvaju naš grad. Mi smo i ove godine za novosadsku vatrogasnu brigadu kupili najmodernije navalno vozilo, a želimo im da imaju što manje posla, kao i Policiji i Hitnoj pomoći – istakao je Miloš Vučević, a prenosi njegov Kabinet.


Gradonačelnik je čestitao svim Novosađanima, kao i zaposlenima nadležnih dežurnih službi novogodišnje i božićne praznike i zahvalio na brizi koju iskazuju tokom cele godine.

Oceni vest:
2
2

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan