FOTO: Gradonačelnik obišao radove na putnoj infrastrukturi u Kaću

FOTO: Gradonačelnik obišao radove na putnoj infrastrukturi u Kaću

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i izvršni direktor JP ''Putevi Srbije'' Zoran Stojisavljević posetili su Kać povodom radova na putnoj infrastrukturi u tom naselju.

Naime, to javno preduzeće investiralo je u rehabilitaciju kolovoza puta kroz naselje Kać, u dužini od 4.700 metara, a Grad Novi Sad, putem Uprave za građevinsko zemljište i investicije, finansirao je radove na zaštiti tog kolovoza od atmosferskih voda, na profilisanju i kopanju putnih kanala celom dužinom.

– Zahvaljujući podršci Vlade Republike Srbije, resornog ministarstva i JP „Putevi Srbije“ u više delova Novog Sada su u toku obnove regionalnih puteva koji su u nadležnosti države. U prilici smo da vidimo rekonstrukciju glavnog puta u Kaću, odnosno radove koji uveliko traju od juna. Uloženo je oko 133 miliona dinara za oko 4,7 kilometara kolovoza, a pored Kaćana, veliki broj građana prolazi ovuda i koristi Ulicu Kralja Petra Prvog kao ulazno-izlazni pravac u grad. Hvala JP„Putevi Srbije“ koje istovremeno radi i rekonstrukciju glavnog puta kroz Futog u vrednosti od oko 120 miliona dinara. Takođe, počeli su radovi i na pripremi za sređivanje Preradovićeve ulice u Petrovaradinu i to od Tekija ka velikoj raskrsnici u toj ulici. Mislim da ćemo sa ovim preduzećem dogovoriti i rekonstrukciju glavne ulice u Petrovaradinu, skroz do Beogradske kapije, imajući u vidu da je Grad uredio put sve do tvrđave - naglasio je gradonačelnik Miloš Vučević.

Oceni vest:
0
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Kića

  pre 62 dana i 5 sati

  Eee Miloše manekenu...
  Mogli ste ljudima izgraditi već jednom biciklistićke staze a ne da voze glavnom dolmom....):):):):

  Oceni komentar:
  0
  0
raspored sahrana i ispraćaja klisa novosađani servisne informacije novi sad elektrovojvodina Spens Petrovaradin bez struje novosadska policija isključenja struje jkp lisje matičar novi sad betanija horoskopski znaci klinika za ginekologiju i akušerstvo novosadsko porodilište bez vode sahrane novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije horoskop JGSP "Novi Sad" jkp novosadska toplana isključenje vode bebe izmena režima saobraćaja Isključenje struje novorođenčad JKP Vodovod i kanalizacija raspored sahrana novi sad