FOTO I VIDEO: Još jedno nevreme protutnjalo Novim Sadom

FOTO I VIDEO: Još jedno nevreme protutnjalo Novim Sadom

Najavljivano nevreme zahvatilo je Novi Sad večeras oko 19.40 časova. Izuzetno jak, olujni vetar praćen grmljavinom i kišom sručio se ponovo na naš grad.

Pojedini delovi grada su ostali bez struje i veći deo grada bez vode ili sa slabim pritiskom na česmama. Ulična rasveta u većem delu grada ne radi. 

Iako sa ulica još nije uklonjeno svo granje i drveće popadalo u nevremenu pre dva dana, večerašnja oluja ponovo se okomila na zelenilo u gradu, ali i na krovove, nadstrešnice, table...

Na Beogradskom keju, preko puta Doma vojske,  drvo je palo na suvenirnicu. Vatrogasci su intervenisali i spasili radnicu koja je bila unutra. Za sada nema informacije o tome da li je žena povređena

 

Kod sajma je srušena konstrukcija krova iznad popularnog kafića "Magacin". Delovi krova su se razleteli i po putu pa je Hajduk Veljkova na tom mestu zatvorena.
U trenutku kad je konstrukcija odletela dva radnika su bila u kombiju koji je bio parkiran ispred kafića na parkingu te ih je konstrukcija poklopila i vatrogasci su morali da intervenišu. Na sreću, niko nije  povređen. Pomoćnik načelnika policije Momčilo Sovilj bio je na lokaciji i vršio koordinaciju akcije.

 

 


U centru grada je oboren stoletni zaštićeni koprivić, najstarije drvo u gradu.


 

Čitaoci javljaju da je oluja oborila  kran na gradilištu na Detelinari koji je oštetio stanove na susednoj zgradi. Reč je o gradilištu na uglu Veselina Masleše i Kopernikove ulice.

Na Limanu 1 u Ulici Drage Spasić oboreno drvo kod mesare "Štrand" i saobraćajni znak.

 

Oceni vest:
4
4

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Žao mi Koprivića!

  pre 269 dana i 8 sati

  Au, ako je Koprivić oboren, onda je zaista došlo Zadnje vreme.
  Jedino ne znam gde je to pao kran? Po slikama Blica deluje Patrijarha Pavla... ali?
  Takođe je Sajam ostao bez krova.

  Oceni komentar:
  1
  12
 • Neko

  pre 269 dana i 7 sati

  Jao koprivić lepi... Ceo život prolazim kraj njega, ne mogu da verujem šta se dešava...

  Oceni komentar:
  1
  7
 • Mihajlo

  pre 268 dana i 21 sat

  Kopriviću verovatno korenje isečeno zbog okolnog betoniranja pa nije izdržalo.

  Oceni komentar:
  2
  8
 • Ja

  pre 268 dana i 21 sat

  Sve to od raznih kafića što je “letelo” nošeno vetrom je sklepano i nije mu ni bilo mesto tu gde su dozvolili da mitomanijom nikne! Koliko su stručne gradske službe vidimo na primeru gradskog zelenila,urbanista koji rade na ruku mafioinvestitora i neukih graditelja po sistemu drži vodu dok majstori odu. Nažalost, dobro je da nije i gore kad znamo ko nas vodi.

  Oceni komentar:
  3
  6