FOTO i VIDEO: Novosađani na Trgu slobode dočekali 2019. godinu

FOTO i VIDEO: Novosađani na Trgu slobode dočekali 2019. godinu

Brojni Novosađani i mnogobrojni gosti dočekali su Novu godinu na Trgu slobode, uživajući u nastupu Neleta Karajlića, Magnifica i di džejeva iz Moskve, Filatova i Karasa.

U 21 čas nastupio je Manjifiko koji je nizao hitove iz filmova "Montevideo, bog te video" i "Montevideo, vidimo se!", serije "Senke nad Balkanom" kao i njegovog poslednjeg albuma "Ćarlatan de Balkan".

 

 

Dr Nele Karajlić nastupao je od 23 časa i uveo Novosađane u Novu godinu uz najveće hitove "Zabranjenog pušenja" i "No smoking orchestra". Sa njim je nastupio i hor "Kamerata Akademika" i hor Akademskog kulturno-umetničkog društva "Sonja Marinković". 

 

 

Kako je bilo u prvim redovima pogledajte u videu:

 

U ponoć je, na oduševljenje svih prisutnih, pušten spektakularan vatromet.

 

 
Slavlje se u novogodišnjoj noći širilo i okolnim ulicama gde su mnogi pevali i plesali uz trubače i ostale ulične muzičare.
 
 
 
Više fotografija možete pogledati  OVDE. 
Oceni vest:
6
5

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Ana

  pre 1063 dana i 16 sati

  Odlični izvođači na glavnoj bini! Pohvale organizatorima jer su postigli da u centru grada ne bude ispaljena ni jedna petarda! Šteta što umesto silnih trubača koji su kružili gradom nije bilo tamburaša, jer oni su ipak vojvođanski brend. Opšti utisak-dobra zabava i prijatna atmosfera!

  Oceni komentar:
  5
  6