Foto-izložba i debata o rodnoj ravnopravnosti u subotu u "Američkom kutku"

Foto-izložba i debata o rodnoj ravnopravnosti u subotu u "Američkom kutku"

Debata pod nazivom "Rodna ravnopravnost nije samo za žene" održaće se u subotu, 8. jula, u vremenu od 18 do 19 časova, u "Američkom kutku" u Novom Sadu.

Nakon kratke uvodne reči i svečanog otvaranja foto izložbe "Položaj žena u društvu", održaće se i sama panel diskusija, na kojoj će učestvovati Marijana Pajvančić, profesorka ustavnog prava, Hasnije Ilazi, šefica odseka za filozofiju i Miloš Đajić, aktivista.

Nakon panela, biće odvojeno vreme i za koktel, navodi se na kraju poziva.

ALUMNI MREŽA okuplja mlade žene iz Beograda i Prištine, sa ciljem osnaživanja dijaloga između dve zajednice. Akademija je deo Follow Us inicijative koju čine istaknute političarke i aktivistkinje iz Beograda i Prištine. Inicijator i fasilitator Akademije i Inicijative je Organizacija za evropsku bezbednost i saradnju.

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

novosađani jkp novosadska toplana bez vode Vreme u Novom Sadu JKP Vodovod i kanalizacija bebe bez grejanja epidemija gripa novosadska policija elektrovojvodina Republički hidrometeorološki zavod gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zdravlje bez struje servisne informacije novi sad novorođenčad vremenska prognoza novosadsko porodilište Isključenje struje isključenja struje horoskop vremenska prognoza novi sad betanija isključenje grejanja klinika za ginekologiju i akušerstvo Vreme u Srbiji isključenje vode Elektrodistribucija Novi Sad jp sportski i poslovni centar vojvodina Spens