FOTO: Kostimi i rekviziti iz "Senki nad Balkanom" stigli u Novi Sad

FOTO: Kostimi i rekviziti iz "Senki nad Balkanom" stigli u Novi Sad

U sredu uveče je u holu zgrade kompanije DDOR u Novom Sadu otvorena izložba kostima i rekvizita koji su korišćeni tokom snimanja serijala "Senke nad Balkanom". Posetioci će biti u prilici da vide kopiju ogrlice Romanovih, Faberžeovih jaja, patrijarhove krune, ali i fotografija nastalih na setu.

Događaju je prisustvovalo nekoliko učesnika serije, a glumica Iva Kevra je svečano presekla vrpcu pred velikim brojem novinara.

Aleksandar Kuzmanović, koji igra ulogu inspektora Stanka Pletikosića, kazao je da je serija nepredvidiva i za njega koji zna šta će se desiti, a kamoli za gledaoce, te otkrio je da će lik koji tumači zadesiti dosta promena.


Domaćin ovog događaja bio je predsednik Izvršnog odbora DDOR osiguranja dr Đorđo Markeđani, a kompanija je sponzor aktuelnog srpskog televizijskog hita.


Izložba je postavljena u holu centralne zgrade ove osiguravajuće kompaniije u Novom Sadu, na Bulevaru Mihajla Pupina broj 8. Novosađani će moći da pogledaju postavku do 20. decembra radnim danima od 16 do 20, a subotom i nedeljom od 10 do 16 sati. Ulaz je slobodan.


Fotografije: Aleksandar Jovanović

Oceni vest:
5
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan