FOTO: Mališani iz programa "Naše bebe" dobili vredne vaučere

FOTO: Mališani iz programa "Naše bebe" dobili vredne vaučere

U okviru manifestacije "Naše bebe 2016", juče je u prostorijama Specijalne ginekološke bolnice "Genesis" upriličeno lepo druženje.

Zahvaljujući saradnji Crédit Agricole banke i ove bolnice, bebe koje su rođene u prošloj godini dobile su novogodišnji poklon vaučer u iznosu od 20.000 dinara.

Svakoj od beba rođenih iz programa "Naše bebe", kojim je omogućeno beskamatno kreditiranje vantelesne oplodnje, biće otvorena Dečja štednja kod Vile Dobrile u Credit Agricole banci, na čijem tekućem računu će se naći 20.000 dinara.


- Veoma smo ponosni što smo, kao banka, mogli da doprinesemo sreći porodica ovih beba, naročito imajući u vidu da se Crédit Agricole banka aktivno zalaže za prava dece – izjavio je gospodin Karlos de Kordu (Carlos de Cordoue), Predsednik Izvršnog odbora Credit Agricole banke.

Po rečima dr Zorice Crnogorac Ilić, šefice Tima za vantelesnu oplodnju u Specijalnoj ginekološkoj bolnici "Genesis" u Novom Sadu, pre nešto više od 12 meseci, roditelji devet predivnih mališana. odlučili su da zatraže njenu stručnu pomoć, da pokušaju da se ostvare kao roditelji. I, na radost svih uključenih u akciji "Naše bebe",  u tome su i uspeli.

- Bolnica "Genesis" je, po svim statistikama, najuspešnija bolnica za vantelesnu oplodnju u Srbiji, i danas sa našim bebama slavimo taj veliki uspeh. Crédit Agricole Banka i naša bolnica udružile su resurse i snage kako bi dale podršku svima onima kojima je vantelesna oplodnja bila jedini način da ostvare svoje snove i postanu roditelji, obezbedivši im beskamatno kreditiranje troškova vantelesne oplodnje – izjavila je dr Crnogorac Ilić.

PR tekst

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan