FOTO: Na Bulevaru kralja Petra prvog rekonstruisano 50 parking mesta

FOTO: Na Bulevaru kralja Petra prvog rekonstruisano 50 parking mesta

Iz JKP "Parking servis" obaveštavaju građane da su, u predviđenom roku, završeni radovi na rekonstrukciji parkirališta na Bulevaru kralja Petra prvog, kod kućnog broja 28.

Kako se navodi u saopštenju, radovi su podrazumevali rekonstrukciju 50 parking mesta, kao i 1.200 kvadratnih metara kolovoza i trotoara.


– "Parking servis’ u kontinuitetu uređuje i gradi nova parkirališta u gradu. Nakon novog parkirališta u Radničkoj ulici, uređenja parkirališta na Štrandu i na Trgu Komenskog, na Bulevaru kralja Petra prvog broj 28 rekonstruisali smo 50 parking mesta. Osim parkirališta, uređen je i trotoar, kao i pristupna saobraćajnica. Uz opšti, rekao bih i hronični nedostatak parking prostora, nastojimo da, uz preuređenje 
i drugačiju organizaciju, građanima omogućimo više parking mesta i na starim lokacijama. U ovo parkiralište uložili smo sopstvena sredstva, u želji da stanarima, kao i svima onima koji posećuju ovaj deo grada, omogućimo lakše, brže i kvalitetnije parkiranje – rekao je Stevan Lugonja, direktor "Parking servisa", prilikom puštanja u rad obnovljenog parkirališta.


– Nadam se da ćemo, u skladu sa aktuelnom epidemiološkom situacijom, sledeću godinu početi kao što završavamo ovu, koja je bila veoma teška i nepredvidiva: izgradnjom novih parkirališta i garaža, uređenjem i reorganizacijom postojećih, na dobrobit svih nas –
dodao je on. 


Foto: JKP "Parking servis"

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Baja okačio sveca u dnevnu sobu

  pre 1334 dana i 17 sati

  Ma kakva bre parking mesta? Eno u Alekse Šantića parking mesta sa obe strane.
  Ali, Baja voli da svog džipa metne pod prozore kule, nasred pešačke staze.
  Jerbo mu odgovara.
  Pa se posle čudi što mu neko buši gume.

  Oceni komentar:
  0
  3