FOTO: Najbolji đaci na bilbordima širom Novog Sada

FOTO: Najbolji đaci na bilbordima širom Novog Sada

Uče, znaju, vrede.

U ponedeljak i utorak u Novom Sadu, u okviru projekta "Učim + Znam = Vredim", koje realizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, na 30 lokacija polepljeni su na bilbordima panoi na kojima je predstavljeno oko 150 učenika osnovnih i srednjih škola sa teritorije Grada koji su u protekloj školskoj godini ostvarili najznačajnije državne i međunarodne uspehe na takmičenjima iz oblasti nauke i umetnosti.



U narednim danima više od 30 bilbord panoa sa najboljim učenicima biće postavljeno u opštinama Sremski Karlovci, Žabalj, Srbobran, Bački Petrovac, Beočin i Temerin.

- Drago nam je da se iz godine u godinu broj učenika promovisanih u bilbord kampanji povećava, a istovremeno i broj opština, jer je u prošloj godini bilo ukupno 30 bilborda u četiri loklane samouprave sa preko 140 učenika, dok će ove godine na više od 60 bilborda u sedam lokalnih samouprava biti promovisano oko 200 uspšenih osnovnoškolaca i srednjoškolaca – poručuje se u saopštenju Udruženja za promociju društvene odgovornosti, uz napomenu da je ovogodišnji odziv škola i broj prijavljene dece takođe znatno bolji nego u 2016. godini.



Foto: 
Udruženje za promociju društvene odgovornosti

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan