FOTO: Nakon naše objave i kontaktiranja nadležnih, sanira se ograda na Varadinskom mostu

FOTO: Nakon naše objave i kontaktiranja nadležnih, sanira se ograda na Varadinskom mostu

U toku je zamena zarđalih i uništenih delova ograde Varadinskog mosta...

Nakon što je naš sugrađanin u rubrici portala Moj Novi Sad upozorio na problem bezbednosti Varadinskog mosta, uputili smo pitanje nadležnima da li se i kad planira sanacija zarđale i delom uništene zaštitne ograde.


Posle nekoliko dana, iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije stigao nam je odgovor da ovaj most "još uvek nije u nadležnosti Grada Novog Sada, zbog čega nije bilo moguće ni planirati sredstva za veće radove na održavanju mosta".


Međutim, to ne znači da se ne radi na sanaciji manjih oštećenja. Na osnovu inspekcijskih naloga izvode se interventni radovi, kao što su tokom prošle godine obavljeni radovi na popravci oštećenih metalnih i gumenih delova na dilatacionim spojnicama na kolovozu mosta. U saradnji sa Gradskom upravom za inspekcijske poslove sagledaćemo sve mogućnosti da se izvrši popravka ograde na mostu. Ponavljamo da radovi većeg obima na mostu još uvek nisu u nadležnosti Grada Novog Sada – navedeno je u saopštenju iz UGZI-ja.


Juče smo dobili informacije da je započeta sanacija mosta, odnosno zamena oštećenih delova ograde, a na fotografijama možete videti radnike JKP "Put" kako izvode radove.


Drago nam je da smo zajedničkim angažovanjem uspeli da promenimo neke stvari na bolje pa vas pozivamo da i dalje o gradskim problemima (a i o nekim lepim stvarima) šaljete svoja zapažanja u našu rubriku "Megafon". 

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan