FOTO: Nakon uspešnog otvaranja nastavlja se program na "Festivalu ljubavi"

FOTO: Nakon uspešnog otvaranja nastavlja se program na "Festivalu ljubavi"

Večeras se nastavlja program na Trgu slobode i to od 18 časova javnim časom salse koji će se realizovati zahvaljujući Ritmos Del Mundo.

Nakon razigranog zagrevanja od 19 časova nastupiće WakeUp bend, a od 20 DJ Sesha.

Narednih mesec dana na Trgu slobode slaviće se ljubav, a za sve koji su zaljubljeni, pripremljena je jedinstvena konstrukcija “Flower Wall” na kojoj će moći da se okači katanac ljubavi, koji se kupuje u suvenirnici.

Takođe, postavljeno je i veliko srce, takozvani “Love Gate” u kojem će parovi moći da se slikaju, a za sve koji vole konje i vožnju fijakerima, ponovo će svakodnevno imati priliku da se voze od 17-21 sat.

“Festival ljubavi” ima i humanitarni karakter, jer su studenti vajarstva Akademije Umetnosti u Novom Sadu i drugi novosadski vajari izložili svoje skuplture na temu “Ljubav” koje će kasnije biti prodate na aukciji, a čiji će prihod otići u prihvatilište za beskućnike u Futogu.

U toku trajanja festivala imate priliku da vidite slike čuvenih Novosađanki koje su rezultat divne saradnje sa Galerijom Matice srpske, Spomen- zbirkom Pavla Beljanskog, Muzejom Vojvodne i Muzejom grada, kao i radove novosadskih fotografa na temu “Ljubav”.

“Festival ljubavi”, u organizaciji Color Press Grupe i kompanije “Ninamedia” traje do 9. marta, a sve informacije možete saznati na zvaničnom sajtu: www.color.rs/love2017 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan