FOTO: Nebojša Stefanović obišao Policijsku upravu u Novom  Sadu

FOTO: Nebojša Stefanović obišao Policijsku upravu u Novom Sadu

Na sastanku bilo reči i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta u našem gradu bila još manja.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, koji je danas obišao Policijsku upravu u Novom Sadu, istakao je da na teritoriji ove uprave nema i neće biti poštede za kriminalce i da su policajci rešeni da se obračunaju sa svim vidovima kriminala.

- Zadovoljan sam radom Policijske uprave Novi Sad i mislim da su ljudi ovde veoma posvećeni i angažovani. Ovde nema poštede za kriminalce, ovde se radi vrlo ozbiljno, sa jasnom porukom da sa policijom nema šale – rekao je Stefanović.

Ministar je istakao da je sa rukovodiocima PU Novi Sad razgovarao o unapređenju rada policije, poboljšanju materijalnog statusa zaposlenih, nabavci nove opreme i vozila, ali i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta bila još manja.

- Tokom narednih par meseci nabavićemo dodatna materijalna sredstva koja će doprineti efikasnijem radu policije, ali obavićemo i određene izmene u sistematizaciji, koje će omogućiti da policajci, koji su do sada bili angažovani na administrativnim poslovima, budu više u službi građana na terenu – naveo je ministar.

Na taj način, kako je ocenio, sa postojećim brojem zaposlenih obezbediće se veća efikasnost policije.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima na radu i trudu koji ulažu kako bi se građani Novog Sada i svih mesta koje pokriva ova uprava osećali bezbedno.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

horoskop raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina gradsko groblje betanija sahrane vremenska prognoza novi sad Miloš Vučević dunav radosne vesti jkp novosadska toplana raspored sahrana novi sad havarija na vodovodu jkp lisje servisne informacije štrand RHMZ porodilište matična knjiga rođenih novorođenčad bebe novosadsko porodilište bez struje servisne informacije novi sad isključenja struje almaško groblje horoskopski znaci bez vode EPS novosađani