FOTO: Nebojša Stefanović obišao Policijsku upravu u Novom  Sadu

FOTO: Nebojša Stefanović obišao Policijsku upravu u Novom Sadu

Na sastanku bilo reči i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta u našem gradu bila još manja.

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović, koji je danas obišao Policijsku upravu u Novom Sadu, istakao je da na teritoriji ove uprave nema i neće biti poštede za kriminalce i da su policajci rešeni da se obračunaju sa svim vidovima kriminala.

- Zadovoljan sam radom Policijske uprave Novi Sad i mislim da su ljudi ovde veoma posvećeni i angažovani. Ovde nema poštede za kriminalce, ovde se radi vrlo ozbiljno, sa jasnom porukom da sa policijom nema šale – rekao je Stefanović.

Ministar je istakao da je sa rukovodiocima PU Novi Sad razgovarao o unapređenju rada policije, poboljšanju materijalnog statusa zaposlenih, nabavci nove opreme i vozila, ali i o tome šta je potrebno preduzeti kako bi stopa kriminaliteta bila još manja.

- Tokom narednih par meseci nabavićemo dodatna materijalna sredstva koja će doprineti efikasnijem radu policije, ali obavićemo i određene izmene u sistematizaciji, koje će omogućiti da policajci, koji su do sada bili angažovani na administrativnim poslovima, budu više u službi građana na terenu – naveo je ministar.

Na taj način, kako je ocenio, sa postojećim brojem zaposlenih obezbediće se veća efikasnost policije.

Ministar se zahvalio policijskim službenicima na radu i trudu koji ulažu kako bi se građani Novog Sada i svih mesta koje pokriva ova uprava osećali bezbedno.

Oceni vest:
0
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan