FOTO: Novi Sad dobio novo vozilo za čišćenje pijaca

FOTO: Novi Sad dobio novo vozilo za čišćenje pijaca

Novosadsko Javno komunalno preduzeće "Tržnica" kupilo je novo vozilo za čišćenje pijaca.

Kako se navodi u saopštenju "Tržnice", nabavka novog vozila za obavljanje poslova čišćenja na pijacama finansirana je iz sredstava za kapitalne subvencije.

Nova čistilica se trenutno nalazi na Kvantaškoj pijaci, gde je raspoređenja u cilju još boljeg održavanja higijene. Osim na Kvantaškoj, čistilica će se koristiti i na drugim pijacama, ukoliko se za tim ukaže potreba, kažu u ovom gradskom preduzeću, dodajući da je toku obuka radnika za rukovanje vozilom, kako bi ono u što kraćem periodu bilo stavljeno u rad.

- Javno komunalno preduzeće "Tržnica" Novi Sad na ovaj način znatno štedi na vremenu potrebnom za čišćenje pijaca, budući da su snaga i brzina prednost ovog načina rada. Istovremeno, upotrebom ovog vozila održavanje higijene biće na višem nivou, što i jeste jedan od ciljeva JKP "Tržnica" Novi Sad – kaže se na kraju saopštenja. 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana novi sad uhapšen diler bez vode zodijak zdravlje bebe betanija isključenja struje Spens isključenja Novosadska racija novorođenčad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana i ispraćaja dnevni horoskop saveti obeležavanje novosadske racije novosadsko porodilište astrologija isključenje vode JKP Vodovod i kanalizacija sahrane novi sad sremska kamenica elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad servisne informacije horoskop jkp lisje izmena trase autobusa