FOTO: Novosađanin donira auto za lečenje dvogodišnje Lenke Lazarević

FOTO: Novosađanin donira auto za lečenje dvogodišnje Lenke Lazarević

"Reno laguna" za Lenku Lazarević...

Dvogodišnjoj Lenki iz Novog Sada je u junu 2022. godine dijagnostikovana akutna leukemija limfoblastnih ćelija. Nada za izlečenje je transplantacija koštane srži, a za taj cilj potrebno je skupiti 300.000 evra.

Pomozimo Lenki da pobedi opaku bolest


Kako je i u ovom slučaju vreme presudno, pomoć se skuplja sa svih strana a, kao i obično – i na Fejsbuk grupi "Budi human – humanitarne licitacije".

Među brojnim obajavama pojavila i ona u kojoj jedan Novosađanin nudi svoj polovni automobil "reno laguna" iz 2004. godine (oznaka 1,9 dCi). Vozilo je prešlo 390.000 km, redovno je servisirano u ovlašćenom servisu ("Stojanov"), a na pređenih 300.000 km urađena je i "generalka". Svi vitalni delovi zamenjeni su originalnim, a dostupna je i dokumentacija o održavanju vozila.

U objavi se navodi da je on prvi vlasnik i jedini vozač, da je auto garažiran i da se uz njega dobijaju i 4 alu felne sa zimskim gumama i krovni nosač.


Nalazi se u Sremskoj Kamenici, a može se pogledati videti svakog radnog dana od 7 do 16 časova

Početna cena je 180.000 dinara (oko 1.500 evra) a svaka naredna ponuda treba da bude veća za   10.000 dinara. S obzirom na vrednost licitacije, ona traje 72 sata nakon dobijanja prve ponude.

Ukoliko ste zainteresovani kliknite OVDE, ali napominjemo da objavu videti samo članovi Fejsbuk grupe "Budi human – humanitarne licitacije".

Ako niste zainteresovani za auomobil, a želite da pomognete Lenki da bude korak bliže izlečenju, pošaljite SMS sadržine 1491 na broj 3030 ili uplatite željeni iznos na sledeće račune:


Detaljnije o njenoj bolesti pročitajte na sajtu fondacije Budi human.

Oceni vest:
10
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan