FOTO: Novosađanin uhapšen na Horgošu, krio u podu "dodža" 44 paketa marihuane

FOTO: Novosađanin uhapšen na Horgošu, krio u podu "dodža" 44 paketa marihuane

Na graničnom prelazu Horgoš su u četvrtak, 23. januara, granične službe zaplenile su 44 paketa marihuane, ukupne težine oko 17 kilograma, saopštila je Uprava carina.

Droga je otkrivena kada je na izlaz iz zemlje za kontrolu pristigao automobil marke "dodž", novosadskih registarskih oznaka, sa prikolicom za prevoz automobila.


Vozač, 40-godišnji Novosađanin, koji je putovao sam, rekao je carinicima da ide u inostranstvo radi kupovine automobila.

Veoma urednim vozilom, u kome je na zadnjem sedištu bila samo jedna dečja torba, širio se jak miris nekog aromatičnog osveživača prostora. To je između ostalog izazvalo sumnju carinika da je automobilu sakriveno nešto, čiji bi miris na taj način trebalo prikriti.


Kada je auto pregledan na skener uređaju, bilo je potpuno jasno da je sumnja i te kako opravdana, jer se prilikom analize slike videlo da su fabričke šupljine u podu automobila ispunjene nekim sadržajem.

 


Nakon fizičkog otavaranja poda, u njemu su otkrivena dva „bunkera“, jedan ispod vozačkog, drugi ispod suvozačkog sedišta, u kojima su bili naslagani paketi droge.

Zaplenjenu marihuanu, vozilo i vozača preuzeli su u dalju nadležnost tužilaštvo i policija, kaže se na kraju saopštenja iz Uprave carina.

Foto: Uprava Carina Srbije 

Oceni vest:
1
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan