FOTO: Održana četvrta izložba pasa mešanaca na Štrandu

FOTO: Održana četvrta izložba pasa mešanaca na Štrandu

Pomoćnik gradonačelnika Novog Sada Ivan Siler otvorio je 4. izložbu pasa mešanaca "Novi Sad 2017" koja se održava na novosadskom kupalištu Štrand. Izložbu organizuje JKP "Zoohigijena i veterina" uz podršku Grada Novog Sada. Izložba je takođe i jedinstvena prilika da psi mešanci, koji nemaju rodovnik, pokažu svu svoju lepotu i posebnost.

- Veliko mi je zadovoljstvo što mogu da vas pozdravim u ime Grada Novog Sada na ovoj četvrtoj po redu manifestaciji koja ima veoma plemenit cilj, a to je skretanje pažnje na tu vrstu kućnih ljubimaca i promovisanje udomljavanja napuštenih životinja. Ovde smo da zajedno podižemo svest o odgovornom vlasništvu i da pokušamo ljudima da približimo pse mešance kao poželjne kućne ljubimce. JKP "Zoohigijena i veterina" ulaže mnogo napora da se ta duboko ukoronjena slika izmeni i podstiče Novosađane da razmisle o udomljavanju ovih preslatkih kučića. Želim vam svima da uživate na ovoj izložbi pasa mešanaca "Novi Sad 2017" i da vas pogledi na te predivne plemenite životinje, koje često mogu postati i vaš najbolji prijatelj, podstaknu da i vi učinite dobro delo, a ujedno i sebi ulepšate svakodnevicu i život – rekao je Ivan Siler.



Svi prijavljeni psi se takmiče u osam kategorija, a jedan pas može biti prijavljen u najviše dve kategorije. Pobednici iz svih kategorija prolaze u finale pod nazivom "Ko je šmeker celog grada" u kojem se biraju prva, druga i treća "najkera" izložbe.

Oceni vest:
3
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
  • Dare NS

    pre 2383 dana i 13 sati

    Hvala vam puno što ste nam dali priliku da pokažemo pse mešance,tj. što ste nas odbili sa vrata!Zato što pas nije cipovan,pokupljen je sa ulice,vakcinisan,negovan i normalan!!!

    Oceni komentar:
    0
    0