FOTO: Održano takmičenje "Najjače uskršnje jaje" u MZ "Omladinski pokret"

FOTO: Održano takmičenje "Najjače uskršnje jaje" u MZ "Omladinski pokret"

"Najjače uskršnje jaje", takmičenje u tucanju jajima za decu, osmi put održano je danas u velikoj sali Mesne zajednice "Omladinski pokret". Kao i svake godine, sala je bila prepuna dece - takmičara i njihovih mlađih i starijih navijača, ali i roditelja.

Mesna zajednica već godinama tradicionalno organizuje “Najjače uskršnje jaje” u Bloku. Prijava je svake godine sve više i to za simboličan paketić slatkiša za pobednika.

- Ove godine imali smo dve grupe za razliku od prošlih godina. Stavili smo decu do 10 godina u jednu kategoriju i decu od 10 do 15 godina kao drugu grupu u takmičenju. Na kraju smo napravili jedno završno takmičenje. U stvari, dva pobednika su se nadmetala iz obe kategorije, da bi na kraju pobedila mala Sara koja je glatko pobedila starijeg od sebe i odnela prvo mesto - kaže predsednik Mesne zajednice Omladinski porkret, Dane Basta.

Oduševljeni su bili svi, od klinaca do roditelja kojih je i ove godine bilo koliko i takmičara. Nakon navijanja i zabave, uz najmlađeg takmičara ove godine, jednogodišnju Kalinu, pobednici su kući nakon Uskrsa i takmičarkog ponosa, odneli i pobednički paketić sa slatkišima.

 

Oceni vest:
4
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan