FOTO: OK Vojvodina predstavila ekipu za novu sezonu

FOTO: OK Vojvodina predstavila ekipu za novu sezonu

Vojvodina, tradicija i odbojka – reči su koje su mogle da se prepoznaju u svakoj izjavi, pogledu, deliću scene, u svakom pokretu, osmehu i glasu na promociji Odbojkaškog kluba Vojvodina uoči sezone 2019/2020. Tradicionalno predstavljanje ekipe, priredba i koktel održani su u četvrtak u velelepnom zdanju dvorca Eđšeg, odnosno u velikoj sali Kulturne stanice "Eđšeg", koja je bila i više nego sjajan domaćin.

Za ovaj događaj tražilo se mesto više i zaista, posle mnogo vremena ne samo da su sva mesta za sedenje bila popunjena, nego je mnogo njih stajalo da bi ispratilo ovaj svečani čin i uživalo u programu.

U promociju je prisutne uvela Nena Avramović, članica Fan kluba OK Vojvodina i Društva za očuvanje i negovanje kulturnih tradicija "Đerdan" iz Gospođinaca, koja otpevala pesmu "Salaš u malom ritu". Na sceni su joj se pridružile i drugarice iz pomenutog društva, a recitalom je nastavila Tatjana Peričević sa devojčicama iz fan kluba, govoreći o Vojvodini, bačkoj ravnici, zlatnim plodovima, crveno-belim stasitim odbojkašima.


Nakon reči dobrodošlice, gosti su imali priliku da vide kratki film napravljen specijalno za ovu priliku, a nakon toga govorili su predsednik kluba Dragoljub Zbiljić i generalni direktor Nikola Salatić.

Zbiljić je rekao da je Vojvodina jedini srpski klub koji nastupa na evropskoj sceni i da na njoj žele ostaviti trag.

 Salatić je takođe istakao da klub ima visoka očekivanja za novu sezonu.

– Odigrali smo dva turnira, u Sloveniji smo bili drugi, a na našem memorijalu prvi. Momci su pokazali novu energiju, borbenost i kvalitet. Kako vreme odmiče to izgleda sve bolje, a sigurno će igra biti još kvalitetnija kada budemo kompletni. U novoj sezoni idemo na sva tri domaća trofeja, a ambicije su i da izborimo plasman u grupnu fazu Lige šampiona.


Začin su posle toga folklornim nastupom dale devojčice iz "Đerdana", a usledilo je zvanično predstavljenje svih igrača i stručnog štaba.

– Kao što smo i rekli u sezonu ulazimo sa visokim ambicijama na domaćoj sceni, ali i evropskoj. Zadovoljan sam radom, pojačanjima, svi pokazuju veliku želju i borbenost, a čekamo i Todorovića sa Evropskog prvenstva – rekao je trener Siniša Gavrančić.


Vojvodina je predstavila i nove marketinške projekte i aktivnosti, nakon čega je za sve prisutne usledilo iznenađenje. Na trenutak svi su se okrenuli Parizu, odakle su se video porukom javili sportski direktor Slobodan Boškan i dizač Vuk Todorović.Za kraj ponovo su ustale članice fan kluba poručile da će navijati za šampionski tim i pozvale sve da im se u tome pridruže i podrže Vojvodinu. Tačka na promociju stavljena je zajedničkim fotografisanjem igrača, stručnog štaba, menadžmenta i fanova.

Oceni vest:
2
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan