FOTO: Olujni vetar rušio stabla i lomio grane

FOTO: Olujni vetar rušio stabla i lomio grane

Nevreme koje je u nedelju tokom popodneva zahvatilo Novi Sad zadalo je dosta posla Interventnoj ekipi "Gradskog zelenila", javljaju iz ovog gradskog preduzeća.

Oboreno je nekoliko stabala i polomljen veliki broj grana. Najvažnije je da povređenih nije bilo, a materijalna šteta je minimalna.

Interventna ekipa "Gradskog zelenila" imala je zadatak da omogući nesmetano odvijanje saobraćaja i prolaz pešaka na svim mestima gde su oborena stabla i grane preprečile put, pešačku ili biciklističku stazu.

Lokacije na kojima je intervenisano su: Balzakova 25 i 63, gde su oboreni breza i javor, u Takovskoj 22 jablan, tri vrbe u blizini Tržnog centra BIG, koprivić u ulici Marka Miljanova i tzv. kiselo drvo kod Akedemije umetnosti na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Jedina lokacija na kojoj je zabeležena materijalna šteta zbog pada drveta nalazi se u ulici Otokara Keršovanija, gde se leska iz privatnog dvorišta srušila na električne kablove.

Foto: Facebook/Uživo sa novosadskih ulica

Oceni vest:
1
1

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

štrand sahrane bez vode Elektrodistribucija Novi Sad novorođenčad banovina novi sad Hitna pomoć JGSP "Novi Sad" jkp lisje bez struje Isključenje struje bebe RHMZ novosađani isključenje vode klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novosadsko porodilište betanija servisne informacije novi sad raspored sahrana novi sad Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija isključenja struje raspored sahrana i ispraćaja Vreme u Srbiji Vreme u Novom Sadu javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad