FOTO: Otvoren novi salon Keramike Jovanović

FOTO: Otvoren novi salon Keramike Jovanović

Nadomak Novog Sada, na Zrenjaninskom putu bb (put Novi Sad – Kać) danas je otvoren petnaesti salon Keramike Jovanović koji nudi brendove najpoznatijih svetskih proizvođača, ali i kvalitetne proizvode domaće proizvodnje. 

Direktor Keramike Jovanović, Budimir Jovanović, istakao je da se radi o njihovom najreprezentativnijem objektu koji ima 600 kvadrata prodajnog i 2.500 kvadrata magacinskog prostora.


Sa ponosom mogu da kažem da otvaramo petnaesti salon keramike u okviru sistema Keramike Jovanović. Ovo je salon koji nudi najbolji asortiman, ovde su najbolji svetski brendovi prisutni, ali i značajni brendovi domaćih proizvođača. Ono što je karakteristika naših salona, posebno ovih novijeg tipa, jeste da ne nudimo samo proizvode i robu, već nudimo ceo koncept. Imamo arhitekte koji se bave projektovanjem kupatila, kuhinja i ostalih prostora gde se ugrađuje keramika i laminati. Laminate od nedavno držimo u svom asortimanu, ali to su vrhunski laminati koji menjaju parkete. Svi oni koji žele nešto da rade u svojoj kući, ovde mogu da nađu nešto, i oni koji su dubljeg džepa, i oni koji su skromnijih mogućnosti – rekao je Jovanović.


Dodao je da imaju
vrhunske brendove italijanskih i nemačkih proizvođača i kada su u pitanju armature, odnosno slavine i keramičke pločice i sanitarije. 


Naglasio je da Zrenjaninci i stanovnici okolnih mesta, njihove proizvode mogu naći i u Ogrevovim prodavnicama u Zrenjaninu. 

Ujedno je najavio i otvaranje 16. salona u Beogradu za nedelju dana. 

 

Novootvoreni salon Keramike Jovanović nalazi se na Zrenjaninskom putu bb (put Novi Sad – Kać).

Oceni vest:
13
1

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Sirotan

  pre 362 dana i 17 sati

  Konačno, nešto i za sirotinju!

  Oceni komentar:
  2
  5