FOTO: Ovako izgledaju dlanovi žandarma posle 5.820 zgibova za Ginisa

FOTO: Ovako izgledaju dlanovi žandarma posle 5.820 zgibova za Ginisa

Poručnika novosadske žandarmerije Vinka Trivunovića koji je juče oborio Ginisov svetski rekord, uradivši za 24 sata 5.820 zgibova, što je za 20 više od dosadašnjeg rekorda, danas je u Svečanoj sali Gradske kuće primio gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević . Ovom prilikom Trivunović je našem foto-reporteru pokazao kako izgledaju dlanovi 24 sata posle ovog podviga.

 

 

- Čestitam pripadniku Žandarmerije Vinku Trivunoviću na obaranju Ginisovog rekorda u zgibovima. Mi smo ga pozvali da bude gost u Gradskoj kući kako bismo izrazili divljenje prema njegovom podvigu i da mu od srca čestitamo. Sam broj od 5.820 deluje impresivno i kad ga samo izgovorite, a posebno je impresivno kada u tolikom broju možete da izvedete jednu zahtevnu fizičku aktivnost. Grad Novi Sad je tehnički i logistički pomogao pripremu poručnika Trivunovića za obaranje ovog rekorda, odnosno olakšao mu da ima što bolje uslove da predstavi, prvenstveno sebe, kao i našu Policiju, Žandarmeriju i državu. Nadam se da će Žandarmerija i dalje biti angažovana na očuvanju mira i stabilnosti u našem gradu i celoj zemlji, kao i da će nastaviti da vodi računa o zaštiti državnih interesa - rekao je gradonačelnik Vučević.

 

 

Poručnik Vinko Trivunović se zahvalio gradonačelniku i Gradu Novom Sadu na podršci i na tome što mu je omogućeno da lakše ostvari svoj san.

- Iza ovog poduhvata je stajala cela moja jedinica Ministartva unutrašnjih poslova, a uz bezrezervnu podršku porodice i prijatelja ja sam se potrudio da pružim svoj maksimum i da osvetlam obraz svakom pripadniku Žandarmerije i radniku MUP-a. Hteo bih da poručim građanima Novog Sada i cele Srbije da se mogu osećati sigurno i bezbedno, jer imaju ovakve jedinice kao što je Žandarmerija - istakao je Vinko Trivunović i dodao da je bilo neophodno uložiti ogroman fizički i psihički napor, tri godine intenzivnog treniranja i promene u stilu života kako bi se oborio Ginisov rekord u zgibovima.

 

 

Kompletnu priču o jučerašnjem podvigu, fotografije i video pogledajte OVDE.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Danica mirkovič

  pre 2533 dana i 17 sati

  Svaka čast Vinku! On je naš komšija i mi se ponosimo! Vinko je pre svega dobar otac,suprug,komšija! Da li može nešto lepše biti nego kad je čitav kvart u kojem ovaj super ČOVEK živi uz njega! Svi smo se iskreno radovali Vinkovom uspehu! Veliki pozdrav za njega i njegovu divnu porodicu! Ponosni smo na tebe VINKO !!!

  Oceni komentar:
  0
  2