FOTO: Paketi sa semenkama marihuane otkriveni u novosadskoj pošti

FOTO: Paketi sa semenkama marihuane otkriveni u novosadskoj pošti

Кrijumčarena roba ne zaplenjuje se isključivo na granici. Carinici se često susreću sa ilegalnim prometom robe i u poštanskim pošiljkama. Upravo to se dogodilo u Pošti Novi Sad kada je u nekoliko pošiljaka otkriveno skoro 60 semenki kanabisa, javlja Uprava carine Srbije.

Tako je pregledom pošiljke koja je pristigla u jutarnjim satima 7. avgusta iz Engleske, a u kojoj je bila prijavljena šminka, pronađena tabakera za cigarete u kojoj se nalazila kesica sa 25 komada semenki kanabisa ''Fast Buds''.


U drugoj pošiljci, takođe iz Engleske, prijavljena je futrola za kreditne kartice ali je u njoj bilo spakovano i 13 semenki istog narkotika marke ''Royal Queen''.


Istog dana, u dve različite pošiljke iz Španije koje su deklarisane kao suveniri, carinici su pronašli ukupno 8 semenki kanabisa upakovanih u originalne pakete na kojima piše ''Delicious seeds – Original Juan Herer'' i ''Royal Queen Seeds''. 

 

Poslednja pošiljka u kojoj je pronađeno još 8 semenki marihuane, pristigla je iz Holandije bez naznake šta je sadržaj pošiljke, što je izazvalo dodatnu sumnju carinskih službenika. U njoj su pronađena dva paketa sa nazivom ''Femalseeds''.


Originalni izvor: Uprava carina

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan