FOTO: Paketi sa semenkama marihuane otkriveni u novosadskoj pošti

FOTO: Paketi sa semenkama marihuane otkriveni u novosadskoj pošti

Кrijumčarena roba ne zaplenjuje se isključivo na granici. Carinici se često susreću sa ilegalnim prometom robe i u poštanskim pošiljkama. Upravo to se dogodilo u Pošti Novi Sad kada je u nekoliko pošiljaka otkriveno skoro 60 semenki kanabisa, javlja Uprava carine Srbije.

Tako je pregledom pošiljke koja je pristigla u jutarnjim satima 7. avgusta iz Engleske, a u kojoj je bila prijavljena šminka, pronađena tabakera za cigarete u kojoj se nalazila kesica sa 25 komada semenki kanabisa ''Fast Buds''.


U drugoj pošiljci, takođe iz Engleske, prijavljena je futrola za kreditne kartice ali je u njoj bilo spakovano i 13 semenki istog narkotika marke ''Royal Queen''.


Istog dana, u dve različite pošiljke iz Španije koje su deklarisane kao suveniri, carinici su pronašli ukupno 8 semenki kanabisa upakovanih u originalne pakete na kojima piše ''Delicious seeds – Original Juan Herer'' i ''Royal Queen Seeds''. 

 

Poslednja pošiljka u kojoj je pronađeno još 8 semenki marihuane, pristigla je iz Holandije bez naznake šta je sadržaj pošiljke, što je izazvalo dodatnu sumnju carinskih službenika. U njoj su pronađena dva paketa sa nazivom ''Femalseeds''.


Originalni izvor: Uprava carina

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

Aleksandar Vučić jkp novosadska toplana izmena režima saobraćaja isključenje vode isključenja struje Elektrodistribucija Novi Sad Isključenje struje mup novi sad elektrovojvodina 27. novosadski maraton KCV humanitarna akcija bez struje jkp lisje JKP Vodovod i kanalizacija novosadsko porodilište Spens raspored sahrana i ispraćaja klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije novi sad MUP Srbije raspored sahrana novi sad bez vode betanija novosadska policija sahrane novi sad bebe novorođenčad novosađani servisne informacije