FOTO PATROLA: Bliži li se završetak radova na Bulevaru Jovana Dučića?

FOTO PATROLA: Bliži li se završetak radova na Bulevaru Jovana Dučića?

Radovi na izgradnji kanalizacije, vodovoda i saobraćajnih površina u produžetku Bulevara Jovana Dučića na Novom naselju počeli su 10. novembra prošle godine i prema planu trebali su da budu završeni za 140 dana.

Ovaj rok je već istekao, a kako su prošle nedelje saopštili iz Zavoda za izgradnju grada, uskoro predstoji asfaltiranje saobraćajnih površina, a radovi bi trebalo da budu završeni u aprilu.

Iz ZIG-a naode da uskoro predstoji asfaltiranje saobraćajnih površina, a završetkom svih predviđenih radova Bulevar Jovana Dučića biće produžen za oko 300 metara.

U delu koji se radi biće izgrađene pešačke i biciklističke staze, kao i parkinzi sa upravnim parkiranjem, koji će zelenom površinom biti odvojeni od biciklističke staze. Pored toga, na prostoru između stambenih zgrada izgradiće se tri međublokovske saobraćajnice sa parkinzima, trotoarima i zelenim pojasom. Unutarblokovska površina biće uređena i na taj način što će na ovoj lokaciji biti izgrađene pešačke staze.

Sinhronizovano sa putarskim radovima, izvode se i radovi na izgradnji novog javnog osvetljenja tako da su već postavljeni kablovi i stubovi na kojima će biti montirane svetiljke. Ugovorena vrednost radova na ovoj lokaciji je oko 110 miliona dinara, a radove izvode "Graditelj NS" i JKP “Put”.

 

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • nenad

  pre 2127 dana i 17 sati

  Isti;e 30.marta, ako je počeo 10.novembra

  Oceni komentar:
  0
  0