FOTO: Počele "Zimzarije", mališani iz Novog Sada uživaće na desetak lokacija u gradu i okolini

FOTO: Počele "Zimzarije", mališani iz Novog Sada uživaće na desetak lokacija u gradu i okolini

"Novosadske BIG dečije Zimzarije 13" su počele i prvu nedelju programa činiće aktivnosti na desetak lokacija u Novom Sadu i prigradskim naseljima i to do subote, 30. decembra.

Naši najmlađi sugrađani uzrasta od četiri do 14 godina družiće se, učiti i zabaviti u Kliker IT centru za decu, Areni Cineplex, Muzeju Vojvodine, Muzeju grada Novog Sada, ZOC "Adžija", Likovnom krugu, Tržnom centru BIG i Kulturnim stanicama u Bukovcu, Kovilju i Stepanovićevu.

Ovonedeljni program:

1) Kliker IT centar za decu (od ponedeljka do četvrtka) – mališani će učiti kako da kodiraju i sinhronizuju svetlo sa zvukom, praviće igrice sa Sneškom Belićem, mačkom i mišem, dok će imati priliku i da naprave najuzbudljiviju automobilsku trku!

*prijavljivanje dece ili zakazivanje snimanja radionice: 061 27 00 520 

2) Arena Cineplex (od ponedeljka do petka) – "Super Mario Braća" (sinhronizovano), "Patrolne šape" (sinhronizovano), "Detektiv Cvrle i zlatna košnica" (sinhronizovano), "Spajdermen: Putovanje kroz Spajder svet" (sinhronizovano), "Ups 2! Avantura se nastavlja" (sinhronizovano)

*prijavljivanje dece ili zakazivanje snimanja radionice: 021 447 690 

3) Muzej Vojvodine (od utorka do petka) – decu čeka druženje uz čaj, pripremanje i igranje lutkarske predstave, pričaće o prazničnoj trpezi ali i praviti kolačiće, upoznaće se sa različitim dočecima Novih godina širom sveta, praveći kape za novogodišnju noć...

*prijavljivanje dece ili zakazivanje snimanja radionice: 021 525 059 

4) Muzej grada Novog Sada (od utorka do petka) – Mileva: mi smo stena, izložba je o Milevi Marić Ajnštajn s kojom će se deca upoznati prilikom posete. Takođe, čeka ih i šetnja kroz Podzemne vojne galerije!

*prijavljivanje dece ili zakazivanje snimanja radionice: 021 6432 055 

5) ZOC "Adžija" (od utorka do petka) – deca će praviti pletenice i punđe, upoznaće se sa ruskim jezikom i ruskom kulturom, praviće kratak animirani film, a naučiće i kako da se našminkaju za doček.

*prijavljivanje dece ili zakazivanje snimanja radionice: 021 66 21 061 

6) TC "BIG" (sreda, četvrtak, subota) – predstave, radionice, nastupi, performansi... 


7) Novogodišnji dečiji kulturni karavan 

• četvrtak: KS Kovilj i KS Stepanovićevo – predstave, radionice, nastupi, performansi...

• petak - KS Bukovac i TC "BIG" – predstave, radionice, nastupi, performansi... 

Sve aktivnosti biže objavljivane i na društvenim mrežama – Fejsbuk stranici "DKCNS – Dečiji kulturni centar Novi Sad"  i Instagramu @dkcnovisad1

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan