FOTO: Počelo prolećno čišćenje i uređenje novosadskih pijaca

FOTO: Počelo prolećno čišćenje i uređenje novosadskih pijaca

JКP "Tržnica" javlja da je u četvrtak, 12. aprila, započeta redovna akcija prolećnog čišćenja i uređenja novosadskih pijaca.

Kako se navodi u saopštenju iz tog gradskog preduzeća, polazna tačka ove akcije je Najlon pijaca gde su radnici Službe za higijenu koristeći sopstvenu mehanizaciju izvršili uklanjanje krupnog otpada i uređenje pijačnih platoa.


Iz "Tržnice" javljaju i da će se na svim pijacama povećati broj kanti za odlaganje otpada, a dotrajale će biti zamenjene novim. U procesu mehaničkog i sanitarnog čišćenja, na svim pijacama vršiće se dezinsekcija i deratizacija, dodaje se u saopštenju.Na Ribljoj pijaci će se, navodi se, postojeće žardinjere dopuniti i dekorisati odgovarajućim zelenilom, a na pijacama gde je potrebno orezaće se grane i pokositi trava.

- JКP "Tržnica" Novi Sad planira da u narednom periodu sve novosadske pijace budu očišćene i uređene u cilju ostvarivanja što boljih uslova kako za zakupce tako i za kupce – kaže se na kraju saopštenja iz tog gradskog preduzeća.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

bez struje JKP Vodovod i kanalizacija javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novorođenčad matična knjiga rođenih bebe sahrane raspored sahrana novi sad jkp lisje klinika za ginekologiju i akušerstvo jkp novosadska toplana novi sad raspored sahrana i ispraćaja elektrovojvodina gradsko groblje RHMZ Novosadska toplana štrand isključenje vode JGSP "Novi Sad" isključenja struje servisne informacije servisne informacije novi sad porodilište radosne vesti bez vode novosadsko porodilište novosađani vremenska prognoza novi sad betanija