FOTO: Počelo uređenje saobraćajnica u krugu Kliničkog centra

FOTO: Počelo uređenje saobraćajnica u krugu Kliničkog centra

Saobraćajna infrastruktura u kompleksu KCV u veoma je lošem stanju – javljaju iz JP Zavod za izgradnju grada.

Na osnovu sredstava predviđenih Programom održavanja objekata putne privrede, u planu je da se izvrše radovi na rekonstrukciji internih saobraćajnica, parkinga i javnog osvetljenja u okviru kompleksa Kliničkog centra.

- Postojeća saobraćajna infrastruktura u veoma je lošem stanju, s brojnim oštećenjima koje je neophodno urgentno sanirati kako bi se omogućili bolji uslovi za kretanje vozila i pešaka u krugu Kliničkog centra – kaže se u saopštenju ZIG.

Trenutno se ispred Klinike za infektivne bolesti obavljaju obimniji radovi koji podrazumevaju rušenje postojećeg i izgradnju potpuno novog parkinga i platoa ispred ulaza I.

Zatim će biti obavljeni i radovi na presvlačenju kolovoza i nivelisanju šahtova na pristupnoj saobraćajnici pored Klinike za očne bolesti i platou ispred Hirurgije. Planirana je i sanacija prostora između Klinike za neurohirurgiju i Klinike za ortopediju, kao i izgradnja parkinga od betonskih ploča ispred Internog odeljenja.


U okviru radova na poboljšanju kvaliteta i funkcionalnosti rasvete u kompleksu Kliničkog centra, biće zamenjene stare i dotrajale svetiljke, kao i sve neispravne sijalice na stubovima javnog osvetljenja, kaže se na kraju saopštenja iz ZIG.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

dunav vremenska prognoza novi sad RHMZ Republički hidrometeorološki zavod elektrovojvodina gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević bez struje Elektrodistribucija Novi Sad servisne informacije novi sad novosadsko porodilište jkp novosadska toplana JKP Gradsko zelenilo sahrane betanija raspored sahrana novi sad Vreme u Novom Sadu novosađani isključenje vode novorođenčad bebe isključenja struje prognoza vremena klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije štrand bez vode jkp lisje Isključenje struje vremenska prognoza gradsko groblje