FOTO: Počelo uređenje saobraćajnica u krugu Kliničkog centra

FOTO: Počelo uređenje saobraćajnica u krugu Kliničkog centra

Saobraćajna infrastruktura u kompleksu KCV u veoma je lošem stanju – javljaju iz JP Zavod za izgradnju grada.

Na osnovu sredstava predviđenih Programom održavanja objekata putne privrede, u planu je da se izvrše radovi na rekonstrukciji internih saobraćajnica, parkinga i javnog osvetljenja u okviru kompleksa Kliničkog centra.

- Postojeća saobraćajna infrastruktura u veoma je lošem stanju, s brojnim oštećenjima koje je neophodno urgentno sanirati kako bi se omogućili bolji uslovi za kretanje vozila i pešaka u krugu Kliničkog centra – kaže se u saopštenju ZIG.

Trenutno se ispred Klinike za infektivne bolesti obavljaju obimniji radovi koji podrazumevaju rušenje postojećeg i izgradnju potpuno novog parkinga i platoa ispred ulaza I.

Zatim će biti obavljeni i radovi na presvlačenju kolovoza i nivelisanju šahtova na pristupnoj saobraćajnici pored Klinike za očne bolesti i platou ispred Hirurgije. Planirana je i sanacija prostora između Klinike za neurohirurgiju i Klinike za ortopediju, kao i izgradnja parkinga od betonskih ploča ispred Internog odeljenja.


U okviru radova na poboljšanju kvaliteta i funkcionalnosti rasvete u kompleksu Kliničkog centra, biće zamenjene stare i dotrajale svetiljke, kao i sve neispravne sijalice na stubovima javnog osvetljenja, kaže se na kraju saopštenja iz ZIG.

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

JGSP "Novi Sad" Spens jkp lisje Petrovaradin betanija novosađani klisa novosadska policija horoskop bez struje isključenja struje raspored sahrana novi sad isključenje vode bez vode jkp novosadska toplana horoskopski znaci izmena režima saobraćaja novorođenčad Isključenje struje raspored sahrana i ispraćaja JKP Vodovod i kanalizacija matičar novi sad servisne informacije novosadsko porodilište klinika za ginekologiju i akušerstvo elektrovojvodina bebe sahrane novi sad gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević servisne informacije novi sad