FOTO: Porodica Đurkić dobija novi dom

FOTO: Porodica Đurkić dobija novi dom

Nakon dobrotvornog koncerta "Zimska bajka", koji je sinoć održan u pepunoj sali Osnovne škole "Žarko Zrenjanin", Udruženje građana "Novi Sad" danas će uplatiti depozit za kupovinu kuće sedmočlanoj porodici Đurkić.

Do pre dva dana nedostajalo je 150.000 dinara, a jučerašnjom akcijom sakupljeno je 102.200. Kutija namenjena donacijama bila je postavljena na ulazu u salu gde su se najmlađi juče smenjivali na sceni dok su izvodili muzički program.


Među prisutnima bio je i poznati kik-bokser Nenad Pagonis, koji je deci poručio da je u životu najvažnije da budu dobri ljudi i obećao pred prisutnima da će lično donirati ostatak novca koji bude bio neophodan.


Da podsetimo, baraka na Limanu 4 gde je porodica Đurkić živela uskoro se mora srušiti, jer se nalazi na privatnom placu koji je namenjen za gradnju. Pošto imaju petoro dece koja idu u pomenutu školu, pre nekoliko meseci pokrenuta je akcija da im se obezbedi krov nad glavom.


Predsednik Udruženja građana “Novi Sad” Goran Bajšanski nije krio oduševljenje i zahvalio se đacima i njihovim roditeljima na pomoći i poručio da se zajedno može  uraditi mnogo.

Oceni vest:
7
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan