FOTO PRIČA: Kako se uživa u lepom danu u Dunavskom parku

FOTO PRIČA: Kako se uživa u lepom danu u Dunavskom parku

Željno iščekivano lepo vreme izmamilo je stanovnike Novog sada napolje, a svi su jedva dočekali da odlože jakne i obuku kratke rukave.

Jedna od zelenih oaza u koju mnogi hrle je Dunavski park, koji omogućava savršen relaks u centru grada, a u prirodnom okruženju.


Reporteri portala Moj Novi Sad prošetali su ovim parkom oko podneva i napravili "dokaze" da za uživanje nije potreban novac, već samo smisao za hedonizam. Evo kakav su užitak sebi napravili pojedini naši sugrađani!


Najpre smo naišli na dve mlade mame koje sa dečicom i kucom prave "izlet" u blizini saletle. Šareno ćebence i poneka igračkica za malce dovoljni su za dobar dnevni provod kakav, kao su nam rekle, svakodnevno upražnjavaju, kad god to vremenski uslovi dozvole.


Na travnjaku blizu jezerceta pogled nam je privukla bosonoga devojka sa knjigom u ruci. Prepuštanje omiljenom štivu više joj prija kad je napolju, a Dunavski park joj, i pored šetača, pruža priliku i da se dovoljno osami. Na ovaj dnevni predah, kako vidimo sa fotografije, došla je biciklom.


Njih dvoje su potpuno u svom svetu, a ima li idealnije lokacije od ove? Nežni pogledi i došaptavanje još je romantičnije u hladu drveta, a kada "napune baterije" dobrom energijom, i učenje će pasti lakše.


Još jedna mama sa dve devojčice voli da "kampuje" u parkovskom ambijentu, a osmesi govore sve.


I, na kraju ove šetnje, jedan fenomenalni tata, kojem nije teško da ujedno nosi svoj pomladak u marami i ceger oko ruke. Ovaj dvojac je napravio pauzu od šetnje na jednoj klupi, a mama koja je bila sa njima pustila je da glavni junaci ove foto priče ipak budu njih dvojica!

Oceni vest:
23
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan