FOTO: Prskajući se vodom đaci proslavili kraj školske godine u parkiću kod Medicinske škole

FOTO: Prskajući se vodom đaci proslavili kraj školske godine u parkiću kod Medicinske škole

Poslednji dan školske godine može da se proslavi na različite načine, a oko pedesetak osnovaca (i nešto srednjoškolaca) koji su "okupirali" parkić kod Medicinske škole su jednim udarcem "ubili dve muve": uz slavlje, dosetili su se i sjajnog načina da se rashlade.

Ko god prođe ovim parkićem može videti učenike, do zuba "naoružane" vodenim pištoljima i velikim flašama punim vode, kako se vijaju i prskaju jedni druge, ali i same sebe, ne bi li na svoj, dečiji način, obeležili uspešno završenu školsku godinu!

 


Mokri do gole kože, sjajno raspoloženi mališani se smeju i vrište, a prolaznici pokušavaju da zaobiđu mlazeve ledene vode, sa osmehom na licu, koji kao da govore: "Kako im zavidim, kad bih i ja mogao ovako!"

 


Vreo junski dan i zvaničan početak letnjeg raspusta je kao stvoren za ovakvu dečiju igrariju, pa i valja biti neozbiljan. Dovoljno obaveza će ih sve sačekati već početkom naredne školske godine.

A možda nam klinci daju ideju kako da se i mi rashladimo.


Autor: Svetlana Bogićević

Oceni vest:
9
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • Deda Pera

  pre 674 dana i 1 sat

  SJAJNO KLINCI I KLINCEZE!!! ZASLUZILI STE SVOJIM VREDNIM RADOM TOKOM CELE SKOLSKE GODINE! BRAVO I ZA RODITELJE KOJI SU SA VAMA ZAJEDNO PROSLAVILI KRAJ SKOLSKE GODINE! A SAD, SVI NA RASPUST, ODMOR I UZIVANJE! IPAK JE NAJLEPSE DJACKO DOBA!!

  Oceni komentar:
  0
  7