FOTO: Sankanje i prelepi zimski prizori na Fruškoj gori

FOTO: Sankanje i prelepi zimski prizori na Fruškoj gori

Mnogi Novosađani odlučili su da aktivno provedu ovaj hladni ali lepi, sunčani dan i da sa decom odu na padine Fruške gore na sankanje.

Najveću gužvu - pravi krkljanac, zatekli smo na Vencu gde je bilo preko stotinu dece koja su se spuštala na sankama i modernijim srodnicima istih (klisko, tanjir...).

Mlađi su tažili manje strme padine a nešto stariji ili hrabriji one strmije. No svima je zajedničko bilo trčanje posle spusta na početnu poziciju kako bi se boravak na Fruškoj gori što više iskoristio.

Čak su se i preduzimljivi pojedinci dosetili kako da zarade tj. iskoriste posetu velikog broja ljudi te im ponude topli čaj i kokice na improvizovanom štandu.

 

Oni koji nisu toliko ljubitelji gužve, potražili su svoja sankališta na nekim mirnijim i zabačenijim mestima, kojih na Fruškoj gori ima mnogo.

Oceni vest:
15
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
klinika za ginekologiju i akušerstvo servisne informacije Vreme u Srbiji betanija štrand JKP Vodovod i kanalizacija novosađani bebe novosadsko porodilište raspored sahrana novi sad Kać jkp lisje Isključenje struje vremenska prognoza novi sad novorođenčad servisne informacije novi sad Elektrodistribucija Novi Sad JGSP "Novi Sad" isključenje vode isključenja struje elektrovojvodina raspored sahrana i ispraćaja bez vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija Vreme u Novom Sadu Hitna pomoć Republički hidrometeorološki zavod sahrane bez struje RHMZ