FOTO: Slobodan Trkulja i Balkanopolis digli Novosađane na noge

FOTO: Slobodan Trkulja i Balkanopolis digli Novosađane na noge

U punoj velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta, Slobodan Trkulja i Balkanopolis su u petak uveče oduševili prisutne Novosađane.

Prijatelji koncerta, muzičari iz Kine, nisu bili prisutni zbog otkazanih letova odande, međutim, Slobodan Trkulja se na početku koncerta obratio publici rečenicom koja je izazvala gromoglasne aplauze: "Pošto prijatelji iz Kine na žalost nisu večeras sa nama, podelićemo uloge – Mi smo Balkanopolis, a vi ste prijatelji".Čaroban koncert počeo je čuvenom, prepoznatljivom energijom maestralnih muzičara i tako je ostalo do samog kraja, kada publika aplauzima nije dozvolila sastavu da siđe sa bine. Publika je bila na nogama, a atmosfera fantastična. 


Nastupi "Balkanopolisa" su pravi pop-rok spektakl, sa jakim elementima simfonijskog i epskog zvuka ovih prostora, što se odrazilo i na imidž samog benda. Ekscentrične frizure i moderni kostimi kao iz Tolkinovih bajki postali su prepoznatljiv deo njihovih energičnih nastupa isto koliko i Trkuljin jedinstven glas i maestralno izvođenje na preko 15 instrumenata.


Upravo ovaj, audio-vizuelni spektakl uz specifičan spoj gajdi sa gitarskim efektima i vah pedalama, kavalima i rok gitarama, tamburama i bubnjevima sinoć je publiku ostavio bez daha, a večeras se nastavlja u Beogradu.


VEČERAS SPEKTAKL U BEOGRADU: Beograđane i sve goste iz zemlje i regiona očekuje novi koncert u Sava centru, večeras, 8. februara. Još uvek ima ulaznica u prodaji i mogu se kupiti danas u toku dana po ceni od 1.500, 1.800, 2.100 i 2.500 dinara na svim prodajnim mestima tickets.rs kao i na blagajni Sava Centra. 

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan