FOTO: Stigla nova vozila za novosadsku policiju i vatrogasce

FOTO: Stigla nova vozila za novosadsku policiju i vatrogasce

Policijskoj upravi i Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu predata nova vozila i oprema.

Na platou ispred SPC "Vojvodina" danas je izvršena sve─Źana primopredaja motornih vozila, motocikala i opreme koji su dati na koriš─çenje Ministarstvu unutrašnjih poslova – Policijskoj upravi Novi Sad, kao i Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu, radi poboljšanja uslova rada policije i vatrogasaca na teritoriji grada.

Policijskoj upravi Novi Sad ustupljena su dva nova teretna vozila i ─Źetiri nova motocikla, dok su Ministarstvu unutrašnjih poslova – Upravi za vanredne situacije u Novom Sadu ustupljena prava na koriš─çenje tri nova specijalizovana putni─Źka vozila sa dodatnom i specijalizovanom opremom. Tako─Ĺe, Policijskoj upravi Novi Sad ustupljena su prava na koriš─çenje dva polovna terenska vozila marke "mazda" koja su do sada koriš─çena za potrebe Slu┼żbe za zajedni─Źke poslove Grada Novog Sada.- Grad Novi Sad je obezbedio nova vozila za Policijsku upravu Novi Sad i za Upravu za vanredne situacije u Novom Sadu. Mi smo po više osnova nabavili motocikle i dva vozila za policiju i to preko Gradske uprave za saobra─çaj i puteve, odnosno preko novca koji pripada Gradu kao lokalnoj samoupravi od napla─çenih kazni. Dakle, ono što je Grad dobio, vra─çamo zajednici. Na to smo dodali dva terenska vozila koja je Grad kupio pre šest godina i gotovo ih ne koristi, tako da smo doneli odluku da umesto da stoje u gara┼żi, budu ustupljena na koriš─çenje policiji. Preko Gradske uprave za komunalne poslove smo obezbedili tri nova specijalizovana vozila sa opremom za novosadske vatrogasce, a ona ─çe slu┼żiti prvenstveno za njihove preventivne aktivnosti – rekao je tom prilikom gradona─Źelnik Miloš Vu─Źevi─ç i dodao da je ukupna vrednost vozila oko 17 miliona dinara.

Na─Źelnik Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu Dragan Cveti─çanin zahvalio se Gradu Novom Sadu i gradona─Źelniku Milošu Vu─Źevi─çu na donaciji.

- Donacija u vidu nove opreme za potrebe rada vatrogasaca, kao i specijalizovana putni─Źka motorna vozila sa dodatnom opremom, predstavljaju nastavak saradnje sa lokalnom samoupravom i rezultat je izuzetnog razumevanja gradona─Źelnika za potrebe Uprave za vanredne situacije u Novom Sadu – rekao je Dragan Cveti─çanin i dodao da ─çe nova oprema i vozila sigurno doprineti poboljšanju bezbednosti gra─Ĺana i imovine.

Foto: www.novisad.rs

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj ─Źlanak jo┼í uvek nije komentarisan

elektrovojvodina novosa─Ĺani vremenska prognoza JKP Vodovod i kanalizacija klinika za ginekologiju i aku┼íerstvo novosadsko porodili┼íte horoskop sahrana sremski karlovci Elektrodistribucija Novi Sad Isklju─Źenje struje horoskopski znaci jkp lisje Republi─Źki hidrometeorolo┼íki zavod isklju─Źenja struje bez vode novoro─Ĺen─Źad sahrane isklju─Źenje vode bebe raspored sahrana i ispra─çaja bez struje Vreme u Novom Sadu mati─Źar novi sad betanija gradona─Źelnik Novog Sada Milo┼í Vu─Źevi─ç gradsko groblje raspored sahrana novi sad servisne informacije servisne informacije novi sad