FOTO: Stigli prvi stanovnici Exit kampa

FOTO: Stigli prvi stanovnici Exit kampa

Exit kamp jutros u osam sati otvorio je svoje kapije za posetioce jubilarnog 15. Exit festivala. Portparolka Exit tima Jelena Galetin Žakić izjavila je danas da je Štrand omiljena destinacija Egzitaša i da je upravo ta novosadska plaža ove godine određena za lokaciju Exit kampa.

-Tokom prethodnih godina anketirali smo posetioce i Exita i kampa i od njih smo saznali da bez obzira gde se kamp nalazio, svi oni rado odlaze na Štrand, tako da smo im ove godine u neku ruku izašli u susret i kamp postavili baš na najlepšoj plaži na Dunavu - novosadskom Štrandu - rekla je Galetin.

Ona je istakla da je Exit tim u saradnji sa Novim Sadom obavio sve pripreme pa je tako JKP Čistoća postavila veliki broj kanti za otpatke ne samo u i oko kampa već i na svim mestima gde se pretpostavlja da će biti veći broj gostiju.

Gradsko saobraćajno uvelo je niz vanrednih linija gradskog saobraćaja i to od železničke stanice do kampa, od železničke stanice do Petrovaradinske tvrđave i od Tvrđave do kampa.

Pored toga, izuzetno se vodi računa i o bezbednosti kako gostiju tako i Novosađana pa je Policijska uprava Novi Sad angažovala i priličan broj ljudi da se stara o bezbednosti kako u kampu tako i na celom festivalu.

-Kamp je kapaciteta 5000 mesta ali postoji mogućnost da se i dodatno proširi ukoliko se za tim ukaže potreba. Verovatno će biti potrebe s obzirom da će, sve su prilike, poseta ove godine biti rekordna - rekla je Galetin.

Ona je dodala da je u pretpordaji cena kampa bila 2990, a da je na samoj recepciji kampa 3500 dinara i to za period od sedam dana.

Pored kampa, posetioci Exita na raspolaganu imaju sadržaje poput studentskih i srednjoškolskih domova kao i brojne hostele u gradu koji su zadržali pristupačne cene od 10 do 20 evra po noćenju.

 

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

matičar novi sad horoskop novorođenčad raspored sahrana i ispraćaja vremenska prognoza novosađani Elektrodistribucija Novi Sad elektrovojvodina sahrane jkp lisje Republički hidrometeorološki zavod gradsko groblje Novo naselje klinika za ginekologiju i akušerstvo isključenje vode betanija servisne informacije novi sad Vreme u Novom Sadu servisne informacije bez vode jkp novosadska toplana gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević raspored sahrana novi sad restorani novi sad RHMZ isključenja struje bebe JKP Vodovod i kanalizacija Isključenje struje novosadsko porodilište