FOTO: Stigli prvi stanovnici Exit kampa

FOTO: Stigli prvi stanovnici Exit kampa

Exit kamp jutros u osam sati otvorio je svoje kapije za posetioce jubilarnog 15. Exit festivala. Portparolka Exit tima Jelena Galetin Žakić izjavila je danas da je Štrand omiljena destinacija Egzitaša i da je upravo ta novosadska plaža ove godine određena za lokaciju Exit kampa.

-Tokom prethodnih godina anketirali smo posetioce i Exita i kampa i od njih smo saznali da bez obzira gde se kamp nalazio, svi oni rado odlaze na Štrand, tako da smo im ove godine u neku ruku izašli u susret i kamp postavili baš na najlepšoj plaži na Dunavu - novosadskom Štrandu - rekla je Galetin.

Ona je istakla da je Exit tim u saradnji sa Novim Sadom obavio sve pripreme pa je tako JKP Čistoća postavila veliki broj kanti za otpatke ne samo u i oko kampa već i na svim mestima gde se pretpostavlja da će biti veći broj gostiju.

Gradsko saobraćajno uvelo je niz vanrednih linija gradskog saobraćaja i to od železničke stanice do kampa, od železničke stanice do Petrovaradinske tvrđave i od Tvrđave do kampa.

Pored toga, izuzetno se vodi računa i o bezbednosti kako gostiju tako i Novosađana pa je Policijska uprava Novi Sad angažovala i priličan broj ljudi da se stara o bezbednosti kako u kampu tako i na celom festivalu.

-Kamp je kapaciteta 5000 mesta ali postoji mogućnost da se i dodatno proširi ukoliko se za tim ukaže potreba. Verovatno će biti potrebe s obzirom da će, sve su prilike, poseta ove godine biti rekordna - rekla je Galetin.

Ona je dodala da je u pretpordaji cena kampa bila 2990, a da je na samoj recepciji kampa 3500 dinara i to za period od sedam dana.

Pored kampa, posetioci Exita na raspolaganu imaju sadržaje poput studentskih i srednjoškolskih domova kao i brojne hostele u gradu koji su zadržali pristupačne cene od 10 do 20 evra po noćenju.

 

Oceni vest:
1
2

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

elektrovojvodina klinika za ginekologiju i akušerstvo JKP Vodovod i kanalizacija betanija horoskopski znaci javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija bez vode novosadsko porodilište isključenje vode zagađenje novorođenčad skupština grada novog sada raspored sahrana novi sad dnevni horoskop magla servisne informacije novi sad astrologija isključenja struje bez struje isključenja raspored sahrana i ispraćaja Elektrodistribucija Novi Sad zagađenje vazduha bebe jkp lisje sahrane novi sad zodijak Isključenje struje RHMZ horoskop