FOTO: Studenti PMF zabavili mališane iz vrtića "Kalimero"

FOTO: Studenti PMF zabavili mališane iz vrtića "Kalimero"

Studenti treće godine hotelijerstva na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo (novosadski PMF), juče su održali tradicionalni prednovogodišnji animatorski program u limanskom vrtiću "Kalimero".

Kako saopštavaju s Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, projekat pod nazivom "Priče iz davnina – avanture Kike i Dina" radi se u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, a kao praktičan deo ispita studenti su pripremili program dečije animacije koji se sastojao od predstave i likovne radionice na kojima je prikazan život dinosaurusa i mamuta. 


Ove godine grupa od četrnaest studenata, organizovala je humanitarnu akciju u cilju obnove vrtića i sredstava za rad sa decom. Tokom programa snimljena je jedna epizoda dečije emisije "Cvrletova maštaonica" pod uredništvom RTV-a. Deci već popularni lik Dr VitaminozoBranimir Rosić, izveo je čuvenu himnu Dino Parka NS, pošto je pomenuta institucija podržala ovaj projekat.Projekat je urađen pod mentorstvom prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i doc. dr Igora Stamenkovića. 

- Ovom prilikom zahvaljujemo se i svim pokroviteljima i donatorima kao i Likovnom centru BlokArt za podršku oko pripreme i realizacije likovne radionice – poručuju sa PMF.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan