FOTO: Studenti PMF zabavili mališane iz vrtića "Kalimero"

FOTO: Studenti PMF zabavili mališane iz vrtića "Kalimero"

Studenti treće godine hotelijerstva na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo (novosadski PMF), juče su održali tradicionalni prednovogodišnji animatorski program u limanskom vrtiću "Kalimero".

Kako saopštavaju s Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, projekat pod nazivom "Priče iz davnina – avanture Kike i Dina" radi se u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, a kao praktičan deo ispita studenti su pripremili program dečije animacije koji se sastojao od predstave i likovne radionice na kojima je prikazan život dinosaurusa i mamuta. 


Ove godine grupa od četrnaest studenata, organizovala je humanitarnu akciju u cilju obnove vrtića i sredstava za rad sa decom. Tokom programa snimljena je jedna epizoda dečije emisije "Cvrletova maštaonica" pod uredništvom RTV-a. Deci već popularni lik Dr VitaminozoBranimir Rosić, izveo je čuvenu himnu Dino Parka NS, pošto je pomenuta institucija podržala ovaj projekat.Projekat je urađen pod mentorstvom prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i doc. dr Igora Stamenkovića. 

- Ovom prilikom zahvaljujemo se i svim pokroviteljima i donatorima kao i Likovnom centru BlokArt za podršku oko pripreme i realizacije likovne radionice – poručuju sa PMF.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

raspored sahrana i ispraćaja Miloš Vučević matična knjiga rođenih isključenja struje servisne informacije almaško groblje sahrane bez struje servisne informacije novi sad telep jkp novosadska toplana RHMZ havarija na vodovodu novorođenčad EPS radosne vesti gradsko groblje porodilište elektrovojvodina vremenska prognoza novi sad novosadsko porodilište horoskop jkp lisje horoskopski znaci raspored sahrana novi sad betanija bebe bez vode gradonačelnik Miloš Vučević dunav