FOTO: Studenti PMF zabavili mališane iz vrtića "Kalimero"

FOTO: Studenti PMF zabavili mališane iz vrtića "Kalimero"

Studenti treće godine hotelijerstva na Departmanu za geografiju, turizam i hotelijerstvo (novosadski PMF), juče su održali tradicionalni prednovogodišnji animatorski program u limanskom vrtiću "Kalimero".

Kako saopštavaju s Prirodno-matematičkog fakulteta u Novom Sadu, projekat pod nazivom "Priče iz davnina – avanture Kike i Dina" radi se u okviru predmeta Animacija i logistika u turizmu, a kao praktičan deo ispita studenti su pripremili program dečije animacije koji se sastojao od predstave i likovne radionice na kojima je prikazan život dinosaurusa i mamuta. 


Ove godine grupa od četrnaest studenata, organizovala je humanitarnu akciju u cilju obnove vrtića i sredstava za rad sa decom. Tokom programa snimljena je jedna epizoda dečije emisije "Cvrletova maštaonica" pod uredništvom RTV-a. Deci već popularni lik Dr VitaminozoBranimir Rosić, izveo je čuvenu himnu Dino Parka NS, pošto je pomenuta institucija podržala ovaj projekat.Projekat je urađen pod mentorstvom prof. dr Anđelije Ivkov Džigurski i doc. dr Igora Stamenkovića. 

- Ovom prilikom zahvaljujemo se i svim pokroviteljima i donatorima kao i Likovnom centru BlokArt za podršku oko pripreme i realizacije likovne radionice – poručuju sa PMF.

Oceni vest:
2
0

* Sva polja su obavezna

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan

RHMZ elektrovojvodina novosađani sahrane servisne informacije betanija jkp novosadska toplana Spens Republički hidrometeorološki zavod JKP Vodovod i kanalizacija bebe Isključenje struje novosadsko porodilište Novo naselje Elektrodistribucija Novi Sad isključenja struje servisne informacije novi sad maturanti vremenska prognoza novi sad isključenje vode javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija novorođenčad bez vode Vreme u Novom Sadu gradsko groblje gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević horoskop raspored sahrana novi sad bez struje klinika za ginekologiju i akušerstvo