FOTO: Svečano otvorena Lidlova prodavnica na Novom naselju

FOTO: Svečano otvorena Lidlova prodavnica na Novom naselju

Kako javljaju iz Kabineta gradonačelnika, Miloš Vučević prisustvovao je jutros otvaranju prve prodavnice kompanije Lidl Srbija u Novom Sadu. Кao prvi savremeni diskont i značajan investitor, Lidl Srbija je danas otvorila ukupno 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje, a u Novom Sadu prodavnica je otvorena na Bulevaru vojvode Stepe broj 2.

Prilikom otvaranja gradonačelnik Miloš Vučević je u ime Grada Novog Sada poželeo dobrodošlicu kompaniji Lidl.

- Na tržištu se pojavila jedna velika kompanija i to je dobra vest za kupce, potrošače i građane širom Srbije gde će danas biti otvorene Lidl prodavnice. Кonkurencija na tržištu doprineće boljem kvalitetu proizvoda a pre svega nižim cenama što je ključno za građane. Mi smo se vodili time da stvaramo takav tržišni i poslovni ambijent da ga prepoznaju velike kompanije u različitim sferama poslovanja, i da imaju želju da otvaraju svoja predstavništva i firme u našem gradu. Siguran sam da ovo neće biti jedina prodavnica u Novom Sadu, i to je potvrda da kao grad imamo kapacitete za otvaranje novih prodajnih mesta, a uz to i otvaranje novih radnih mesta. Ovde je oko 40 mladih ljudi našlo posao, bila je velika konkurencija prilikom zapošljavanja, što je dokaz da kompanija Lidl pruža sigurnost i za zaposlene – rekao je gradonačelnik Vučević.


U ime kompanije Lidl Srbija Jelena Španović rekla je da su veoma zadovoljni što je u Novom Sadu otvorena njihova prva prodavnica. Ona je naglasila da je u ponudi asortiman koji su pažljivo odabrali, za koji smatraju da će imati najbolji odnos cene i kvaliteta, i kako je rekla jedinstvene Lidl brendove na ovom tržištu.

- Zahvalni smo državi Srbiji na toplom dočeku i Gradu Novom Sadu koji se potrudio da nam stvori veoma pozitivnu poslovnu klimu bez koje nas danas ne bi bilo ovde. Prema potrošačima osećamo veliku odgovornost jer su nas dugo čekali i pozivamo ih da dođu i uvere se da će naš asortiman opravdati njihova očekivanja – rekla je Jelena Španović, a prenosi Kabinet gradonačelnika.

Foto: www.novisad.rs

Oceni vest:
0
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)
 • kata

  pre 1408 dana i 4 sata

  Lidl...............jesu li to novosađani ili neki marsovci......ha ha ha,,,hi

  Oceni komentar:
  0
  0