FOTO: Svetski lider u sektoru proizvodnje građevinskih materijala na Sajmu Građevinarstva SEEBBE 2018

FOTO: Svetski lider u sektoru proizvodnje građevinskih materijala na Sajmu Građevinarstva SEEBBE 2018

Na ovogodišnjem Sajmu Građevinarstva u Beogradu SEEBBE 2018. posetioci su imali priliku da se susretnu sa najnovijim inovativnim trendovima u ovoj industriji. Ove godine Sajam beleži rast u broju izlagača i posetioca što je pokazatelj da ovaj sektor doživljava konstantan rast, kao i to da je Srbija odlično tržište koje je primamljivo kako domaćim tako i svetskim investitorima.

U hali 2 jedan od najinteresantnijih štandova je štand kompanije Wienerberger doo Kanjiža na kojem su prikazani noviteti ovog proizvođača. Wienerberger je svetski lider u proizvodnji glinenih građevinskih materijala, a na tržištu Srbije ova kompanija posluje od 2014. godine kada je kupovinom koncerna Tondach postala vlasnik svih fabrika Tondacha u Evropi. Samim tim, Wienerberger postaje vlasnik kompanije Potisje Kanjiža koja je bila sastavni deo Tondach grupacije. Od tada ova kompanija beleži rast kako u prodaji proizvoda na domaćem, tako i na inostranim tržištima.


Wienerberger u fokusu svog poslovanja ima konstantan razvoj novih, inovativnih proizvoda. Na tržištu se plasiraju glineni crepovi Tondach, glineni građevinski blokovi vrhunskih termo-izolacionih svojstava Porotherm, kao i klinker fasadnu opeku Terca na koju su u ovoj kompaniji veoma ponosni. Obzirom na fokus kompanije, nije iznenađujuće što je baš Wienerberger d.o.o. Kanjiža dobitnik priznanja "Nova vizura" u segmentu građevinskih materijala za crep Continental Plus NATURA, koji je ova kompanija dobila na dodeli sajamskih priznanja.


Iz kompanije najavljuju još inovativnih rešenja i proizvoda jer smatraju da kupci u Srbiji i regionu zaslužuju vrhunski kvalitet proizvoda za izgradnju kuća i zgrada. Zaposleni u sektoru razvoja proizvoda kažu da su svi proizvodi od prirodnih materijala kao da je i kompletan proces proizvodnje usklađen sa prirodom.


Na štandu ove kompanije posetioci Sajma mogli su da vide preko 100 proizvoda ove kompanije, da "uplove" u virtuelni svet, te da se putem VR-a oprobaju u zidanju kuće i postavljanju crepa. S obzirom da je ova kompanija veoma transparentna u polju primene svojih proizvoda, posetioci su imali priliku i da vide postavljanje crepa na demo krovovima kao i da vide zidanje zida Porotherm blokovima uživo.

PR tekst

Oceni vest:
3
0

* Sva polja su obavezna (Preostalo 500 karaktera)

Pošalji fotografiju uz komentar (do 2MB)

Ovaj članak još uvek nije komentarisan